Ciobi s-a apucat de curăţenie. La Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de negocierile care se poartă pentru achiziţionarea lui Platinii, oficialii dinamovişti se vor şi despărţi de unii jucători din lot.

După cele două cantonamente din această iarnă, antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, s-a decis şi cu ce lot va ataca partea a doua a campionatuluiu.

Pe postul de fundaş stânga, Ciobi va păstra unul din cei trei pretendenţi pe acest post : Andrei Sidorenkov (27 de ani), David Lazari (22 de ani) sau Pierre Rodrigue Mouen Ebongue (24 de ani).
La capitolul plecări, totul este foarte clar. Dinamo se desparte de Liviu Ganea (24 de ani), Elis Bakaj (24 de ani), Bogdan Pătrascu (32 de ani), Nicolae Muşat (25 de ani) şi Georgian Păun (26 de ani).
Elis Bakaj va fi cedat sub formă de împrumut la o formaţie din Liga 1. Cluburile care şi-au manifestat interesul pentru albanez sunt Astra Ploieşti, FC Braşov şi Pandurii Tîrgu-Jiu.
Bogdan Pătraşcu este foarte aproape de a semna cu CS Mioveni, însă de semnătura fostului student mai sunt interesate Voinţa Sibiu si FCM Tîrgu Mureş. Acesta va pleca definitiv întrucât acordul cu Dinamo expiră în vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite