Mititelu ameninţă în lacrimi cu bombe: „Mă retrag. Să joace Mircea Sandu cu ai lui! Se vor întâmpla nenorociri!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

La 1-0 pentru Craiova, asistentul Onicaş a anulat un gol al lui Mihai Costea. Steaua a revnit apoi în joc şi a câştigat cu 2-1.

Mititelu era furios la final de meci. „Nu mai este bună seara pentru mine. Eu nu mai pot, mă retrag. Eram sigur că aşa se întmplă. O să se joace în 17 campionatul, cu Mircea Sandu şi cu toţi ai lui", a tunat patronul oltenilor.
Şi antrenorul Ţicleanu era supărat: „Ni s-a luat un gol valabil. Ce pot să le mai spun eu în vestiar jucătorilor ?! Dacă aveam 2-0, Steaua nu ne mai egala!"

Becali: "Să se retragă Mititelelu, foarte bine- Îi iau pe Găman, pe fraţii Costea, iau totţi jucătorii de la Craiova".

Mititelu a revenit apoi la Digsiport plângând de supărare: "Jucătorii au plâns în vestiar! Nu glumesc, mă retrag. Am primit mesaj de la Niculae de la ASTRA, şi trebuie să facem ceva. Ce a zis Becali ? Că-mi ia jucătorii. Îmi ia el, Becali, nu ştiu ce... Dumnezeu e sus şi nu ia el titlul, asta nu a fost o greşeală. Onicaş e omul Stelei. Mi-a mâncat sufletul acesta arbitraj. Să pun bombe! Ce să mai fac. Au obţinut trei puncte ca pe vremea lui Ceauşescu. Nu au echipă nici să prindă Liga Europa! E o umilinţă a oraşului Craiova, peste care nu pot trece, să râdă Becali de mine ?"

Niculae: "I-am dat mesaj lui Mititelu, ne retragem!" "Este adevărat, i-am dat mesaj lui Mititelu. Dacă se vor continua aşa cu arbitrajele, ne vom retrage în grup!"

"E nedrept, am pierdut din cauza arbitrajului", a spus şi Mihai Costea.

Părerea specialistului. Lăzărescu: "A fost gol valabil!"

Fostul asistent Dan Lăzărescu a comentat greşeala lui Ioan Onicaş de la golul doi al Craiovei, când i-a semnalat eronat arbitrului că Gargorov se afla în ofsaid.

"Nici măcar nu e o fază grea, e gol valabil! Onicaş e un arbitru cu experienţă şi e ciudată această decizie pe care a luat-o. Un asistent cu vechimea lui... el are cea mai mare experienţă în Liga I.

Nu erau mulţi jucători în careu care să te inducă în eroare", a zis Dan Lăzărescu la GSP TV.

Vezi comentarul LIVETEXT al meciului

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite