Steaua-Universitatea Craiova, 2-1 / Oltenii atacă arbitrajul după ce le-a fost anulat un gol valabil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Universităţii Craiova au plecat astăzi la prânz spre Capitală, pentru meciul de diseară cu Steaua.

Meciul a luat sfârşit!

Se arată patru minute de prelungiri.

Steaua domină clar finalul de joc, iar Craiova nu mai contează în atac. Totuşi, Steaua a revenit în joc după o gravă eroare de arbitraj, oltenilor findu-le anulat un gol valabil al lui Mihai Costea. Exact într-un moment în care oltenii puteau să conducă în Ghencea cu 2-0!

Min. 89 - Bicfalvi primeşte gaben pentru simulare.

Min. 79: Schimbare la Craiova: Alex Piturca intra in locul lui Dilevski

Min. 79 - Schimbare la Steaua: Iese Stancu si intra Bicfalvi

Min. 77 - GOOOL STEAUA 2-1 Latovlevici trimite un şut puternic de la 25 de metri care loveşte bara, mingea a revenit la Surdu, care a marcat sigur.

image

Min. 75 - Ciucă primeşte cartonaş galben.

Min. 74 - Şut exploziv al lui Bănel Nicoliţă, respins în corner de Silviu Lung. Abrudan l-a întins apoi pe portarul oltenilor.

Min. 73 - Schimbare la Craiova: Gargorov este înlocuit cu Wobay.

Min: 68 - Schimbare la Craiova: Dina este înlocuit cu Stoianof.

Min. 65 - GOOOL STEAUA 1-1 Bogdan Stancu readuce în joc Steaua, după ce a profitat de o greşeală în lanţ a defensivei oltene.

Min. 64 - Schimbare la Steaua: Surdu intră în locul lui Păcurar.

Min. 58 - Tănase trimite peste poartă dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 54 - Craiova înscrie iar, prin Mihai Costea, dar golul este anulat pe motiv de offside. Gargarov a participat la faza de gol al lui Costea, iar arbitrul meciului a considerat că acesta s-a aflat în afara jocului! Oltenii s-au bucurat minute bune la gol, dar reuşita le-a fost anulată. Conform reluărilor TV, golul oltenilor a fost valabil.

Min. 51 - 0-1 GOOOL CRAIOVA Iliev deschide scorul cu o lovitură de cap trimisă exact de lângă fostul jucător al Ştiinţei, Dorel Stoica!

Min. 46 - Prepeliţă a primit cartonaş galen.

Meciul s-a reluat.

Prima repriză a luat sfârşit.

MIn. 45 + 2 Tănase trebuia să primească galben, pentru un henţ evident, însă centralul partidiei nu a dictat nimic.

Se arată două minute de prelungiri.

Min. 43- Steaua şi Craiova nu mai au ocazii de poartă şi dau semne că aşteată finalul primei reprize. 

Min. 36 - Geraldo primeşte cartonaş galben.

Min. 34-  Costea scapă singur cu Tătăruşanu, dar Geraldo, repliat, respinge şutul atacantului oltean.

Min. 29 - O oaltă ocazie mare pentru Steaua. Dorel Stoica a trimis un şut puternic, scos cu greu de pe linia porţii de Dănănae. Portarul Silviu Lung era bătut. Faza a continuat cu o ratare a lui Abrudan.

Min. 21- Prima greşeală de arbitraj: asistentul Orbuleţ a arătat offside la Mihai Costea, însă acesta se afla în poziţie corectă.

Min. 18 -  Bogdan Stancu a trecut pe lângă Găman cu fineţe, a trimis pe colţul lung, dar pe lângă poartă. A fost ce mai mare ocazie a începutului de meci.

Min. 12 - Stancu a "întors" pe toate feţele apărarea Craiovei, dar nu a mai avut puterea să mai tragă la poartă.

Min. 10 - Stancu deschide in careu la Tănase, dar stelsitul e prins pe picior greşit şi nu ajunge la minge

Min. 6 - Mihai Costea trimite un şut de la distanţă, cu mult peste poartă.

Min. 2 - Mititelu l-a cotestat pe Dorel Stoica la LPF, după ce acesta s-a transferat la Steaua, iar prima ocazie a meciului a venit chiar de la fostul fundaş al oltenilor.

Partida a început!

STEUA: Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Dorel Stoica - Bănel Nicoliţă, Păcurar, Răduţ, Tănase - Stancu.

CRAIOVA: Lung - Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă - Bărboianu, Dilevski, Prepeliţă, Gargorov - Mihai Costea, Dina.

UPDATE: 19.45. Sosit la stadion, patronul oltenilor, Adrian Mititelu s-a luat la ceartă cu fanii din Ghencea, care l-au acuzat că a vândut meciuri. "Câte meciuri am vândut eu, atâtea campionate să luaţi voi", a răbufnit Mititelu.

Mititelu a pornit războiul cu Steaua

UPDATE 19: 30 Dacă Piţurcă a făcut pace cu fanii, aceştia par să nu uite conflictul cu patronul Stelei, Gigi Becali. Fanii de la Peluza Sud au afişat un banner: "Alături de cei ce rămân consecvenţi: Pleacă din Ghencea!".

Gigi Becali e tăcut înaintea partidei. "Nu vorbesc înainte de meci, să vorbească jucătorii pe teren", a spus Becali.

Din Ghencea au fost săltaţi bişniţarii!

Ofiţerul de presă al Jandarmeriei anunţă că nu vor fi probleme cu fanii la meci, ci doar cu bişniţarii, care au fost săltaţi de la porţile arenel: " E o seară liniştită. Au sosit suporterii Craiovei la stadion, nu au fost incidente nici pe drum şi nici la arenă. S-au luat măsuri speciale pentru acest meci, considerat cu grad ridicat de risc, dar nu au fost probleme până acum. ", a spus Militaru la Sport.ro.

"S-au luat măsuri împotriva bişniţarilor, câţiva dintre ei au fost duşi deja la secţiile de poliţie. Avem oameni îmbrăcaţi în civil, care veghează ca speculanţii să aibă soarta pe care o merită. Felicităm clubul Steaua pentru faptul că au dat gardurile jos şi felicităm suporterii că nu au creat incidente", a conchis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Gara din Bănie s-a transformat timp de o oră într-o mare alb-albastră, aproape 400 de ultraşii alegând să meargă la Bucureşti cu trenul.

Alte câteva sute de fani au făcut deplasarea în Capitală cu microbuze şi autoturisme personale, în Ghencea urmând să fie prezenţi aproape 1.000 de suporteri olteni, şi cu cei care vin din Bucureşti.

Cred că vom avea mulţi suporteri, important este ca băieţii să facă un joc bun şi, uşor uşor, să readucă fanii lângă noi. Mă bucură faptul că evoluţia din meciul cu CFR Cluj a dat încredere multor suporteri care stăteau mai departe de echipă. Sperăm să aducem cât mai mulţi susţinători alături de noi, pentru că avem o generaţie foarte bună care poate face multe lucruri frumoase, dar jucătorii singuri nu le pot face. Băieţii sunt hotărâţi anul acesta să se pună în altă lumină“, a spus antrenorul Aurel Ţicleanu."

Păunescu: "Atmosfera va fi electrizantă"

Preşedintele de onaore al Stelei, Viorel Păunescu e sigur să stadionul va fi plin, mai ales că Piţurcă a discutat cu fanii, iar aceştia i-au promis că vor fi alături de echipă.

"Piţurcă a avut mai multe întîlniri cu fanii, s-a văzut că discuţiile dintre cele două părţi au dus la o schimbare de atitudine din partea suporterilor. E bine că atmosfera va fi electrizantă, jucătorii simt suportul tribunelor şi acest elan îi împinge spre victorie.

Păunescu spune că şi scandalul cu MAPN în privinţa închirierii stadionului au luat sfrâştit:  "Întîrzierile de plată faţă de MApN nu erau foarte mari, e vorba de sume care nu depăşesc câteva zeci de mii de euro, acum esenţial e că s-a ajuns la o înţelegere. Finanţatorul Gigi Becali nu mai plătise unele rate, dar acum s-a rezolvat totul, probabil au fost şi probleme cu lichidităţile din cauza crizei", a spus Păunescu la sportro.

Cîrţu se rupe de Craiova

Pentru fostul jucător de legendă al Universităţii, Sorin Cîrţu, meciul cu Steaua nu înseamnă nimic.

image

"Ce mă leagă de Universitatea? Doar numele! Cât timp nu vor fi în Craiova, nu au un suporter în mine. Pot să facă orice rezultat, nu mă interesează. Nici nu mă supăr, nici nu sunt foarte bucuros. Echipa de la Severin nu e a mea, nu am jucat acolo. Vorbesc des cu Ţicleanu, e prietenul meu, încerc să-l ajut cum pot. Normal că mă uit la meciul de diseară, doar nu sunt antrenor de volei. Pe mine nu m-a impresionat Gargorov, cred că Gângioveanu e peste el. E alegerea oamenilor de acolo, ei ştiu ce se întâmplă la antrenamente, însă eu nu sînt aşa uşor de convins", a spus Cîrţu la sportro.

Partida Steaua Bucureşti - Universitatea Craiova se va disputa astăzi, de la ora 20.00.

"Cea mai mare bucurie a mea e că suporterii s-au întors la stadion. Jocul echipei s-a îmbunătăţit şi atrage tot mai mulţi fani", a spus noul preşedinte al roş-albaştrilor, Emeric Ienei.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite