UPDATE. Mircea Sandu: „M-au chemat în calitate de martor“. Vezi ce a spus Sandu despre Avram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În afara preşedintelui FRF şi Constantin Zotta, preşedintele celor de la FC Vaslui a fost chemat ca martor „în cazul Vasile Avram“

UPDATE. Ora 16.00. Mircea Sandu a ieşit de la DNA. „Am venit aici în calitate de martor. Procurorii m-au întrebat dacă am cunoştinţe despre delegările de arbitrii, despre toate problemele care au apărut în presă în ultimele zile. A fost un singur caz, în care Vasile Avram mi-a spus înaintea meciului din finala Cupei pe cine a delegat. I-am dat dreptate, pentru că un asemenea eveniment merită cea mai bună brigadă. Şi astăzi, cred că Vasile Avram nu este un om coruptibil“, a spus „Naşul“.

Costel Zotta: "Am fost audiat de DNA în calitate de martor"

UPDATE. Ora 15.12 Mircea Sandu a fost audiat vreme de două ore. "Am fost chemat în calitate de martor în dosarul Vasile Avram. Am fost întrebat dacă aveam la cunoştinţă despre delegările de arbitri, iar in opinia mea el a greşit când a declarat instanţei că se consulta cu mine la anumite delegări de meciuri. M-a intrebat doar la finala Cupei, "Uite pe cine am pus". Cred că Vasile nu este un om coruptibil. Asta am spus si procurorilor", a declarat preşedintele FRF la ieşirea din sediul DNA.

UPDATE. Ora 13.54: La sediul DNA au mai fost audiaţi, în cursul acestei dimineţi, Constantin Zotta, preşedintele clubului FC Vaslui, arbitrul Sebastian Colţescu, observatorul FRF George Ionescu şi secretarul executiv al CCA, Constantin Ştefan. Colţescu a fost audiat şi marţi.

Procurorii DNA continuă investigaţiile în „cazul Vasile Avram“. În acest moment, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, este în sediul DNA, unde a fost chemat ca martor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite