Costel Zotta: "Am fost audiat de DNA în calitate de martor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Constantin Zotta, a declarat, miercuri, că a fost audiat ca martor de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CCA, Vasile Avram.

"Astăzi am fost audiat de DNA timp de zece minute. A fost ceva scurt pentru că am fost audiat în calitate de martor. Am lucrat în cadrul CCA şi m-au întrebat cum funcţionează comisia. A fost ceva normal, cum probabil că vor mai fi chemaţi şi alţi membri ai comisiei în calitate de martori", a spus Zotta, citat de ProSport. 

Timp de un an, Constantin Zotta a fost membru al CCA şi ofiţer naţional pentru dezvoltarea arbitrajului în România în relaţia pentru convenţia UEFA pentru arbitri. Din 4 iulie, Zotta ocupă funcţia de preşedinte executiv al grupării FC Vaslui.

Fostul şef al CCA Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost arestaţi preventiv în 25 septembrie, într-un dosar în care sunt acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită. Potrivit DNA, în 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Târgu Mureş - Universitatea Cluj, din ultima etapă a campionatului trecut, ar fi primit de la Ţerbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, în scopul delegării unor arbitri agreaţi de formaţia mureşană în sezonul 2011/2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite