Mircea Lucescu: „SUNT VINOVAT, dar mă aşteptam ca vatmanul să mă sune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu nu se dezminte. Antrenorul lui Şahtior Doneţk continuă să susţină că vatmanul putea evita accidentul pe care l-a suferit în urmă cu aproape o lună, când un tramvai i-a acroşat autoturismul. Antrenorul lui Şahtior a fost perezent în studio la Realitatea TV şi a vorbit despre accidentul în care a fost implicat la 6 ianuarie.

Slăbit şi fără vlagă. Aşa a apărut Mircea Lucescu în faţa telespectatorilor. Invitat în studio de jurnaliştii de la Realitatea TV, tehnicianul român a explicat accidentul în care a fost implicat la 6 ianuarie. „Eu am văzut tramvaiul de la o distanţă foarte mare. Ba chiar avea şi o staţie în care a stat minimum 30 de secunde, deci aveam măcar acest avans. Eu n-am văzut linia continuă şi am făcut stânga. A trebuit să opresc pentru că veneau maşini din sens opus şi trebuia să cedez, m-am băgat cât am putut de mult, vatmanul m-a văzut dar.... Eu acum ce să mai zic? Sunt vinovat, dar cred că vatmanul putea să evite acest accident“, a spus Il Luce.

Vezi aici o fotogalerie cu imagini de la accident

Antrenorul lui Şahtior a trăit mai multe dezamăgiri după acest accident, în urma căruia a fost ioerat şi a stat două săptămâni în spital. „Mă aşteptam ca vatmanul să mă sune, dar n-a făcut-o să. Oricum, nu vreau să mai intru în detalii.

Apoi, m-a durut modul în care am fost tratat de o parte a presei, cea tabloidă, ziarele de scandal. Un om în situaţia mea nu merită să fie pus la zid pentru un eveniment de acest gen“.

Cu vocea tremurândă, Lucescu a spus că se simte mult mai respectat în străinătate, decât acasă. „Nici nu merge comparaţia. Indiscutabil, şi în Italia, şi în Turcia şi în Ucraina, dar nu numai în aceste ţări, lumea mă respectă. Aţi văzut şi ce afiş am primit din partea echipei mele, cu mesaje de susţinere. În România, oamenii care au succes deranjează, sunt mereu atacaţi, criticaţi“.

INFOGRAFIE Filmul accidentului în care a fost implicat Mircea Lucescu

Mircea Lucescu: „N-am încălcat regulamentul, am traversat strada normal şi până la urmă tot eu sunt considerat vinovat"

FOTO Şoferiţa acroşată de maşina lui Mircea Lucescu: "Nu am crezut că o să intre tramvaiul în el"


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite