Marian Iancu este acuzat de spălare de bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Finanţatorul alb-violeţilor esteîn război cu autorităţile locale, iar echipa riscă să rămână iar fără licenţă pentru Liga I.

Auditul comandat de autorităţile locale la clubul FC Timişoara a scos la iveală lucruri incredibile, motiv pentru care reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş au sistat orice negociere privind preluarea de acţiuni de la Marian Iancu.

„Acele lucruri din audit sunt extrem de grave, de aceea nu s-a mai făcut nimic", a declarat vicepreşedintele CJ Timiş, Adrian Orza, în cadrul emisiunii „În prelungiri" de la TVR Timişoara. „E vorba de spălare de bani, sunt şi alte lucruri foarte grave acolo", a tunat consilierul local Traian Stoia în cadrul aceleiaşi emisiuni, fără să facă însă şi alte precizări.

De partea cealaltă, preşedintele executiv al bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian, a ţinut să le reamintească celor din CJ Timiş că 31 martie e ultima zi în care se pot depune dosarele de licenţiere pentru Liga I.
„Nu mai înţeleg nimic, nimeni nu negociază cu nimeni.

Noi aşteptăm,  dar timpul trece. Acuşi vine ziua de 31 martie. Trebuie să probăm atunci că am achitat datoriile de 1,5 milioane de euro. Nu e normal ce se întâmplă", a mai spus Chivorchian.

"Mi-au ajuns doi ani de promisiuni. Vreau să se ştie că eu am băgat peste 100.000 de euro în echipă numai de când a început anul 2012!"

Marian Iancu finanţator FC Timişoara

Citiţi şi:
Ţepar de milioane cu firme fantomă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite