TINERET. Anglia-România 2-1 Înfrângerea care ne poate duce la Euro 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anglia a câştigat cu România, scor 2-1, dar calificarea pentru Danemarca se va juca marţi la Botoşani. Golul lui Hora ar putea conta decisiv în „balanţa“ acestei duble. Tricolorii lui Emil Săndoi au arătat că ştiu fotbal şi, chiar dacă au pierdut, rămân cu şanse să meargă la Euro, unde nu au mai fost de 13 ani!

LIVETEXT Anglia - România, 2-1. FINAL. Păstrăm şanse la calificare

Botoşani: FRF a interzis vuvuzele la meciul România – Anglia de marţi

Românii mici au purtat cu mândrie tricolorul şi au jucat entuziasmant în cel mai important test din cariera lor: cu Anglia, în prima manşă a barajului de calificare pentru Euro 2011.

Încă din start, România a călcat pe acceleraţie. Alexe a fost primul care le-a dat poftă ofensivă românilor. Apoi, Torje a încercat să-l surprindă pe portarul englezilor, Fielding. Pentru ca Papp să aibă în gheată golul de 1-0, dar Mancienne a intervenit providenţial din faţa porţii.

Ghinion după pauză

Anglia ne-a dat frisoane. Gazdele au cerut un penalty în minutul 34 după ce Rose a pătruns în careu, iar Găman a avut o intervenţie „la sacrificiu". Henderson a avut şi el un şut bun, reţinut în doi timpi de Lung jr. Torje, cel mai bun om al primei reprize, a trimis şi el un şut care l-a lăsat fără reflex pe Fielding, dar bara s-a opus golului.

Tricolorii au avut ghinion după pauză. O execuţie de rafinament a lui Henderson a schimbat tabela. La doar câteva minute însă, Hora a restabilit egalitatea, dar visurile românilor de a obţine o remiză s-au spulberat, Smalling marcând în minutul 83 golul victoriei.

2-1

Anglia: Fielding - Mancienne, Jones, Smalling, Bertrand - Cleverley (Albrighton 74), Muamba, Henderson, Rose Wilshere (Cork 90+4), Welbeck (Sturridge 80).

Antrenor: Stuart Pearce.

România: Silviu Lung - Râpă, Papp, Găman, Bărboianu - Gardoş, Eric Bicfalvi - Torje, Neagu (Ad. Ionescu 63), Hora - Alexe (Sburlea '80).

Antrenor: Emil Săndoi.

Goluri: Henderson (62), Smalling (83) /  Hora (71)

Arbitru: Paolo Tagliavento (Italia).

Stadion „Carrow Road" - Norwich: 25.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite