Huliganul era drogat! Testul la urină a ieşit POZITIV. El a mai avut interdicţie de a intra pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derbedeul care l-a lovit şi scuipat pe Galamaz şi cel din cauza căruia meciul de la Ploieşti, dintre Petrolul şi Steaua, a fost suspendat în minutul 44, este suspectat că ar fi fost drogat în acele momente.

Agresorul lui Galamaz, considerat unul dintre cei mai violenţi ultraşi ai Petrolului

După ce l-a lovit pe Galamaz cu pumnul în faţă, tânărul din galeria „lupilor galbeni" a intrat într-o altercaţie şi cu Martinovici, care s-a ţinut mult mai bine pe picioare. Fundaşul stelist l-a lovit cu piciorul în plex, primind ajutoare şi de la Stanca, portarul nimerind şi el un „voleu".

În urma altercaţiei, Ştefan Dragoş Enache a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, însoţit de doi poliţişti. El a avut contuzii uşoare. Tânărul le-a spus medicilor că băuse înainte de meci. Foarte interesant este că testul pentru droguri, făcut la urină, a ieşit pozitiv. Medicii spun, totuşi, că acesta nu este 100% sigur, existând şi posibilitatea ca substanţele să provină de la anumite medicamente. Un examen la sânge va fi mai relevant.

„A avut mai multe contuzii uşoare şi a fost în investigaţii. Testul la urină nu este concludent. Am găsit anumite substanţe, dar ele ar putea proveni şi de la unele medicamente", ne-a explicat doctorul primar Dumitru Ionaşcu, de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Suporterii care au fost lângă el duminică noapte spun că tânărul de 25 de ani se comporta ca şi cum ar fi fost sub influenţa drogurilor. Un membru al galeriei ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că Dragoş era întotdeauna printre primii la scandal. De altfel, se pare că tocmai îi expirase o interdicţie pe stadioane, primită după o bătaie mai veche cu jandarmii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite