Agresorul lui Galamaz, considerat unul dintre cei mai violenţi ultraşi ai Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scene șocante la meciul Petrolul - Steaua
Scene șocante la meciul Petrolul - Steaua

Agresorul lui George Galamaz se numeşte Dragoş Petruţ Enache, are 25 de ani şi locuieste în Ploieşti, în cartierul Bariera Bucuresti. Tânărul este cunoscut sub numele de "Francezul".

EDITORIAL

Grigore Cartianu

Grigore Cartianu

Lecţia de la Ploieşti: cine nu are sârbi, să-şi cumpere!

Dragoş Enache este considerat unul dintre cei mai violenti ultraşi ai Petrolului, fiind implicat în mai multe scandaluri, în special cu suporterii adverşi. Potrivit stiriploiesti.ro, în urmă cu un an şi zece luni, la un amical cu Tricolorul Breaza, Enache şi-ar fi iesit din nou din fire şi ar bătut un fotbalist al oaspeţilor. Agresorul a fost dus şi el la spital, unde s-a constatat ca are o alcoolemie de 0,29 la mie, fiind prelevate şi probe pentru a se vedea daca a consumat substante psihotrope.

Suporterul intrat pe teren va fi cercetat penal, el riscând o pedeapsă de până la trei ani de inchisoare, iar steliştii Răzvan Stanca şi Novak Martinovici, jucătorii care l-au lovit pe agresorul lui George Galamaz riscă fiecare câte şase etape de suspendare.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti a întocmit dosar penal pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, pe numele agresorului dosarul urmând să fie înaintat Parchetului Ploieşti, organizatorul meciului va fi amendat cu o suma cuprinsă între 5.000 la 50.000 de lei, iar firma de pază va fi sancţionată pentru nerespectarea planului de acţiune cu o amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite