Gigi, după victoria de la Vaslui: „Asta e Steaua pe care o doream"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 3-0, că aceasta este echipa pe care şi-a dorit-o.

Citeşte cronica partidei: „Galacticii“ lui Lopez Caro au fost umiliţi de cuplul Surdu-Stancu

Citeşte cum a comentat Lopez Caro posibilitatea demiterii sale

"Ăsta e visul ce voiam să-l văd. 3-0, tika-taka se întoarce. Asta e Steaua pe care o doream", a spus Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, în derbiul etapei a V-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Romeo Surdu '5, '53 şi Bogdan Stancu '46.Romeo Surdu, cel care a reuşit o "dublă" contra celor de la Vaslui, i-a dedicat victoria lui Bănel Nicoliţă, mijlocaşul care nu a putut juca azi din cauza unor probleme medicale.

Surdu: "Îi dedic un gol lui Bănel"

"A fost un meci destul de greu, ni l-am făcut uşor. Am marcat repede am început, după pauză am făcut un joc ca în curtea şcolii şi am marcat. Am fost obligaţi să câştigăm, să ieşim învingări şi chiar aşa s-a întâmplat. Unul din cele două goluri este dedicat lui Bănel care trece prin momente grele, este afectat, el este căpitanul nostru şi trebuie să-şi revină. Urmează un nou meci joi, până când suntem cu toţii fericiţi, apoi ne concentrăm pe joc. Trebuie să-l câştigăm nu cred că o să fie mai greu pentru că ei vor trebui să joace şi nu se vor mai închide aşa cum au făcut-o la Bucureşti", a spus Romeo Surdu.

"E prima oară când marchez două goluri de când sunt la Steaua", a mai spus Romeo Surdu.

Vezi cum s-a derulat întâlnirea de la Vaslui

Ilie Dumitrescu îi fură banderola lui Bănel

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite