Ilie Dumitrescu îi fură banderola lui Bănel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua îşi schimbă iarăşi căpitanul după numai patru etape în care banderola a stat pe umărul lui Bănel Nicoliţă, cel mai vechi jucător din lot.  În vară, Victor Piţurcă hotărâse ca „Jardel” să fie liderul din teren, iar Romică Surdu şi Pantelis Kapetanos să fie variantele de rezervă în acest sens.

Accidentat, Nicoliţă n-a făcut deplasarea la Vaslui, iar Ilie Dumitrescu s-a decis să-i dea banderola lui Cristi Tănase, ignorând astfel ierarhia stabilită de fostul selecţioner. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a spus, ieri, că Dumitrescu vrea ca Tănase să rămână căpitanul echipei chiar şi după revenirea lui Nicoliţă.

„Probabil că pe Cristi Tănase îl consideră cel mai bun din lot şi d-aia l-a pus căpitan. Mi-a zis că va da banderola unui jucător pe care să-l vindem apoi cu bani mulţi. De acum înainte aşa va fi, mi-a zis Ilie că Tănase şi Bogdan Stancu vor fi primii căpitani din Ghencea", a dezvăluit latifundiarul din Pipera.

E ceea ce a vrut patronul şi astă-iarnă

Gigi Becali sugerase că Tănase ar fi cel mai potrivit pentru a prelua banderola şi după plecarea lui Sorin Ghionea la FC Rostov, în februarie 2010, însă Stoichiţă şi jucătorii au decis atunci că Petre Marin merită să fie liderul Stelei.

În perioada 2000-2009, formaţia din Ghencea a avut doar trei căpitani, Miodrag Belodedici, Marius Baciu şi Mirel Rădoi, faţă de cei patru jucători desemnaţi să poarte banderola în ultimul an şi jumătate: Sorin Ghionea, Petre Marin, Bănel Nicoliţă şi Cristi Tănase. 

Necazurile lui Bănel Nicoliţă din ultima vreme

La amicalul Turcia - România (0-2), a fost înlocuit după numai zece minute de la intrarea sa, fiind considerat vinovat de Răzvan Lucescu la ambele reuşite ale gazdelor. Mai mult, jucătorul a şi răbufnit la adresa selecţionerului: „De ce dracu' m-ai schimbat?".

La meciul Steaua - Grasshopper Zürich (1-0), a fost huiduit de către spectatori în momentul înlocuirii sale. Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că oferta de la Dinamo Moscova a fost doar o invenţie de-a sa.

S-a accidentat înaintea meciului cu FC Vaslui şi n-a mai făcut deplasarea alături de restul colegilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite