Atacantul Dusan Savic, prezentat oficial la FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Savic a semnat pe şase luni cu FC Braşov Foto: Bogdan Crăciun
Dusan Savic a semnat pe şase luni cu FC Braşov Foto: Bogdan Crăciun

Vârful macedonean de 24 de ani, Dusan Savic, a participat astăzi la primul antrenament condus de Viorel Moldovan.

VEZI AICI VIDEO CU DUSAN SAVIC

La prezentarea oficială, fotbalistul, care a mai evoluat în trecut la Pobeda Prilep, Vardar Skopje sau Rabotnicki, s-a declarat mulţumit de alegerea făcută şi speră să ajungă în Europa League cu FC Braşov.

La sfârşitul săptămânii trecute, atacantul macedonean de 1,77 metri şi 74 de kilograme, care are şi cetăţenie sârbă, a semnat un contract pe şase luni cu FC Braşov, cu opţiune de prelungire pe încă trei sezoane.

Acum câteva săptămâni am fost anunţat că Viorel Moldovan a văzut un DVD cu jocurile mele şi m-a chemat la probe. Ulterior, am primit o ofertă bună şi am decis să semnez cu FC Braşov", a menţionat Savic, care este convins că poate ajuta echipa să se califice în cupele europene.

Dusan Savic

Pe la echipele la care am evoluat aveam mereu ca obiectiv clasarea pe primele locuri. Nu mă tem de acest obiectiv, sper să-mi fac treaba cât mai bine şi sunt convins că vor veni şi golurile. Sunt sigur că FC Braşov poate obţine un loc de Europa League", crede macedoneanul.


Dusan Savic a primit referinţe bune despre Liga I, de la jucătorii de origine sârbă care evoluează în competiţia internă.

Am vorbit cu Mjlisavlevic de la FC Vaslui şi Perendija de la Oţelul, iar ei mi-au recomandat să vin cu încredere în România. Aşadar, sunt fericit că am ales să evoluez la FC Braşov", a completat fotbalistul care are o selecţie în naţionala mare a Macedoniei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite