FC Brașov l-a transferat pe atacantul macedonean Dusan Savic VEZI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Savic
Dusan Savic

După îndelungi tratative, Viorel Moldovan poate dormi liniștit, întrucât a rezolvat în mare parte problemele din ofensivă ale "stegarilor".

Astfel, alături de Sburlea, Hadnagy, Zaharia sau Dedu, Moldovan îl va avea la dispoziție pentru retur și pe atacantul macedonean de 24 de ani, Dușan Savic, care a semnat un contract pe șase luni cu FC Brașov, cu opțiune de prelungire pe încă trei sezoane.

Savic este un atacant pe care l-am testat în cantonamentul din Antalya și am ținut mult să-l aducem la FC Brașov. Ne dorim să fie un transfer reușit, iar Savic să acopere deficitul de goluri pe care l-am avut în returul campionatului", a declarat pentru site-ul oficial al clubului, președintele executiv de la FC Brașov, Dinu Gheorghe.

Vezi aici ce poate Dusan Savic:

Născut la 1 octombrie 1985, având 177 de centimetri şi 74 de kilograme, atacantul macedonean Dusan Savic a evoluat doar în campionatul macedonean, iar la sfârşitul anului 2009, acesta s-a aflat în atenţia nemţilor din liga secundă, de la Alemannia Aachen.

Fotbalistul a evoluat până în prezent la Naţionalele Macedoniei Under 17, Under 19 şi Under 21, având şi o selecţie în prima reprezentativă. Savic a jucat până în prezent la grupările macedonene FC Belasica, Pobeda Prilep, Vardar Skopje şi FC Rabotnicki.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite