Dayro Moreno se întoarce în Columbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro Moreno va părăsi România după doar doi ani
Dayro Moreno va părăsi România după doar doi ani

Juan Ramos, preşedintele lui Once Caldas, fosta echipă a mijlocaşului, a anunţat că jucătorul Stelei va reveni la clubul sud-american. Anunţat în iarna lui 2008 ca o bombă pe piaţa transferurilor, Dayro Moreno părăseşte acum Ghencea.

Mutarea nu e surprinzătoare, atât patronul Gigi Becali, cât şi antrenorul Mihai Stoichiţă declarând în repetate rânduri că mijlocaşul nu va mai face parte din planurile roş-albaştrilor.

Mai citiţi şi:

Gigi Becali: „Afară cu pocheriştii!“

Bergodi: "Am avut dreptate cu Dayro Moreno!"

Steliştii au rămas în fundul gol: Baciu şi Tudose în apărare!

"Inadaptabilul" sud-american, trimis în exil la Steaua II şi revenit în lotul echipei mari din lipsă de soluţii, va face cale întoarsă către America de Sud. Dayro va evolua la Once Caldas, club de la care a fost cumpărat de Steaua în 2008.

Negocierile dintre cele două cluburi sunt aproape finalizate şi pe actele de transfer lipseşte doar semnătura românilor, singura necunoscută fiind dacă jucătorul va fi cedat definitiv sau sub formă de împrumut pentru un an.

De altfel, Juan Hernando Ramos, preşedintele echipei alături de care Dayro a câştigat Copa Libertadores în 2004, a dezvăluit detaliile tranzacţiei în presa locală.

"Eu aş spune că Dayro este jucătorul nostru. Nu mai trebuie decît o semnătură din partea Stelei şi totul e încheiat. E bine că jucătorul vrea să revină la club pentru că ceea ce a trăit în România nu a fost o experienţă tocmai fericită şi e normal să-şi dorească să ajungă la Once Caldas pentru a reintra şi în circuitul naţionalei", a spus Ramos. Astfel, după ce Rada a semnat cu Al Nasr, Dayro Moreno poate deveni al doilea jucător din lotul lui Stoichiţă care părăseşte Ghencea în această iarnă.

Gigi "umblă" la salarii

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că începând cu anul viitor jucătorii din Ghencea vor fi plătiţi în funcţie de randament. "Sunt jucători cărora pot să le cresc salariile acum şi sunt unii cărora o să le micşorez, care e problema? Unul care are 120.000 de euro o să îi dau 230.000, pentru că merită, dar mai am unul care are 180.000 de euro şi o să îi fac 50.000", a spus Gigi.

Din câte se pare, Toja va fi cel care va câştiga mai puţin, în timp ce Tănase sau Nicoliţă sunt oamenii care se bucură de aprecierea patronului.

Bănel Nicoliţă nu este de vânzare

Patronul Stelei, Gigi Becali, nici nu se gândeşte să-l cedeze pe favoritul său, Bănel Nicoliţă (foto), care a fost ofertat de arabii de la Al Nasr. „Nu pleacă Bănel nicăieri. Poate lui Ghionea îi voi da drumul, dar lui Nicoliţă în niciun caz. Am nevoie de fotbalişti rapizi ca el", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite