Gigi Becali: „Afară cu pocheriştii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Ochiroşii (dreapta) a avut evoluţii oscilante  în tricoul Stelei
Răzvan Ochiroşii (dreapta) a avut evoluţii oscilante în tricoul Stelei

„Adevărul“ vă prezintă motivul pentru care Gigi Becali este atât de vehement împotriva tinerilor Alexandru Tudose, Emil Ducu Ninu şi Răzvan Ochiroşii, fotbalişti care erau preferaţii săi până de curând. În vară se numărau printre favoriţii lui Becali, iar acum au ajuns în capul listei jucătorilor care vor fi daţi afară. Înainte de a lua decizia, Gigi s-a consultat cu Panduru şi cu Stoichiţă.

Deşi s-a vorbit mult despre evoluţiile nesatisfăcătoare avute de Emil Ducu Ninu (23 de ani), Alexandru Tudose (22 de ani) şi Răzvan Ochiroşii (20 de ani) în acest tur de campionat, motivul pentru care aceştia au intrat în dizgraţia latifundiarului este cu totul altul.

„Ninu, Tudose şi Ochiroşii s-au învăţat cu pocherul de la Buzău, dar am eu leac şi pentru ei! O să le arăt eu ce înseamnă să te gândeşti toată viaţa la pocher, şi nu la fotbal", a tunat Gigi Becali.

Decizia patronului Stelei a fost influenţată şi de „meciul" de pocher dintre Steaua şi Dinamo, desfăşurat zilele trecute într-un restaurant bucureştean şi dezbătut pe larg în presă, deşi steliştii incriminaţi, Baciu, Szekely, Golanski, Grzelak, Tudose, Toja şi Dayro Moreno, au dezminţit escapada.

„Este o aberaţie. Cum să pierd 25.000 de euro, când eu câştig 2.000 de dolari pe lună? M-a sunat familia, mamei i s-a făcut rău, mă suspectează că sunt dator la cămătari", a declarat ulterior Alex Tudose.

O altă întâmplare care l-a enervat la culme pe patron, de altfel un amator de pocher, dar şi de alte jocuri de noroc, s-a petrecut în Irlanda, după meciul cu Saint Patrick's, când o parte dintre jucători au jucat pocher până la cinci dimineaţa! Întrucât pocherul s-a dovedit a fi în acest sezon la mare căutare în Ghencea, Mihai Stoichiţă a hotărât să introducă în Regulamentul de Ordine Interioară al Stelei o amendă de 1.000 de euro pentru cei care sunt prinşi că practică acest sport.

Mihai Stoichiţă: „Am interzis pocherul!"

„Lippi" a luat foc după ce a aflat că, de cele mai multe ori, atunci când echipa se află în cantonament la stadion, masa de pocher era cea care o succeda pe cea de prânz. „Ca să nu mai existe discuţii, jocul de pocher este interzis la Steaua de acum înainte. Se poate juca biliard, se poate juca bowling, dar niciodată pocher!", a explicat Stoichiţă.

Duşi la piesa de teatru „Poker"

Pentru a le bate obrazul fotbaliştilor, Mihai Stoichiţă şi Valeriu Argăseală au decis să-i ducă la o piesă de teatru care s-a numit chiar „Poker".

Piesa se joacă din aprilie 2004 la Teatrul de Comedie, iar recent s-a transformat şi într-un scenariu de film, în regia lui Sergiu Nicolaescu, care urmează să aibă premiera în primăvara anului viitor. A devenit însă o practică ca steliştii să meargă la teatru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite