Dănciulescu: "Mi-a ajuns! Sunt scos ţap ispăşitor la fiecare înfrîngere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănciulescu a marcat cel de la doilea gol al lui Dinamo în partida cu Unirea Urziceni. Totuşi, atacantul e trist că fanii nu vin să-şi susţină echipa la stadion şi că este mereu scos vinovat pentru înfrângerile echipei.

UPDATE Dinamo a învins cu 3-1 pe Unirea Urziceni! Bălgrădean în poartă, Găman şi Mehmodivici, titulari în apărare!

Andone: "Dacă luăm Cupa le mai trece supărarea"

Mihalcea: "Nu m-am bucurat la gol, inima mea rămâne în Ştefan cel Mare"

Marian Pană: "Puteam scoate mai mult din meciul cu Dinamo"

"Eu nu cedez, dar mi-a ajuns. După fiecare înfrângere sunt scos ţap ispăşitor. De cînd a început campionatul numai despre mine se discută, cu răutate. Eu înţeleg criticile, e normal să fii criticat când nu joci bine, dar sunt unele aprecieri făcute cu o răutate ieşită din comun. Voi încerca să dau tot ce-i mai bun din mine pentru Dinamo.

E şi vina noastră că avem tribunele goale, nu am jucat mare lucru până acum. Şansele noastre la locul 2 depind de derby-ul cu Oţelul. Sunt foarte mulţumit că domnul Borcea s-a întors alături de echipă, este un om de încredere în care m-am putut baza tot timpul. Avem nevoie de susţinerea sa şi a domnului Badea", a spus Dănciulescu la GSP TV.

Andone: „Noi am îndepărtat lumea de stadion“

Tehnicianul roş-albilor, Ioan Andone, a explicat la finalul partidei că este mulţumit de prestaţia elevilor săi din meciul cu Unirea. „Un meci care putea fi foarte complicat. A fost totuşi un meci la discreţia noastră. Se putea complica la ocazia lui Rusescu, atunci când Găman a făcut o intervenţie extraordinară. Am făcut doar 2 antrenamente cu echipa care a început azi. E greu, nu puteam să avem un meci spectaculos. Sunt mulţumit de ei. I-am ţinut în ritm la echipa a doua. E important că ne-am odihnit dintre jucători. Ritmul e infernal, pe unii trebuie să-i antrenezi, pe alţii să-i recuperezi. La anul, Rafa Stănescu poate aspira la un post de titular. E mult mai important să joace un sezon în Divizia B decât 4 meciuri adunate într-un sezon de Liga 1. Dănciulescu dă totul pentru echipă, el încearcă să dea goluri. E păcat de ce i se întâmplă. Suporterii cer cel mai mult antrenorului, după care următorii în listă sunt jucătorii în vârstă“.

Chestionat în legătură cu numărul mic de spectatori din tribune (770) după ce la meciul cu Astra au asistat doar 99, „Fălcosul“ a replicat: „Realitatea este că noi i-am îndepărtat pe fani, cu prestaţiile din ultimii ani“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite