Mihalcea: "Nu m-am bucurat la gol, inima mea rămâne în Ştefan cel Mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Adrian Mihalcea a declarat că nu s-a bucurat la golul marcat pentru Unirea Urziceni în meciul cu Dinamo deoarece inima sa "rămâne în Ştefan cel Mare", iar el a redevenit prieten cu cei de la Dinamo după cele 90 de minute de joc.

"Nu aveam cum să mă bucur când am înscris golul, pentru că inima mea rămâne în Ştefan cel Mare. Am fost adversarul lor doar 90 de minute, după care am redevenit prieteni. Din păcate, acel gol nu a ajutat cu nimic echipa mea. Şansele de salvare de la retrogradare sunt minime. Noi trebuie să jucăm pur şi simplu, nu există presiune în jocul nostru. Este păcat, pentru că ceea ce a reuşit Unirea să facă în aceşti ultimi ani, puţine echipe au realizat", a spus Mihalcea.

La rândul său, atacantul Raul Rusescu a menţionat că Unirea mai are matematic şanse de a evita retrogradarea şi că jucătorilor de la Urziceni nu le lipseşte nimic. "Noi am încercat să obţinem măcar un egal în acest meci, nu am jucat resemnaţi. Matematic mai avem şanse de salvare de la retrogradare, deşi suntem într-o situaţie proastă, sperăm să ne redresăm. Nu avem probleme financiare, nu simţim lipsa la nimic, sperăm să obţinem însă şi puncte", a spus jucătorul.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite