DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Procurorii cer 4 ani de închisoare pentru Becali. Ce spune Gigi: „Mă simt copilul vitreg al României“. Tu ce OPINIE ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casație și Justiție va finaliza astăzi cercetarea judecătorească în cazul „Valiza". În sezonul 2007-2008, DNA a confiscat o geantă cu 1,7 milioane de euro pe care Gigi Becali o trimisese la Cluj. Banii ar fi trebuit să ajungă la fotbaliştii de la „U" Cluj. Drept răsplată, aceștia ar fi trebuit să încurce rivala CFR în ultima etapă pentru ca Steaua să câştige campionatul.

UPDATE Ora 15.23 - Gigi Becali a făcut primele declarații după audierile de azi. „Mă simt copilul vitreg al României. Am început să râd când am auzit argumentele procurorului. Nu se poate ca premierea să fie considerată mită sau corupție. Cu asemnenea lucruri, ne facem de râs în Europa", a declarat Becali.

UPDATE ORA 14.55. Alin Timişoara nu înţelege pe ce bază procurorii cer condamnarea lui Becali. „Banii ar fi trebuit să ajungă la fotbaliștii de la „U" Cluj. Drept răsplată, aceștia..... SA JOACE CORECT SI SA LUPTE PT VICTORIE ... intrebare , UNDE ESTE ILEGALITATEA AICI?", a scris Alin pe pagina „Adevărului“ de pe Facebook.

Până la urmă însă, banii lui Gigi Becali au fost confiscați de procurorii DNA după un scenariu ca-n filme. „U" Cluj a pierdut meciul cu CFR, iar titlul a ajuns în Gruia.

De atunci, Gigi Becali așteaptă să primească înapoi suma de 1,7 milioane de euro, insistând că „premiera nu e mită".

Procurorii cer 4 ani de închisoare pentru Gigi Becali: „Fotbalul va fi mai frumos dacă nu va mai fi compromis de astfel de oameni. Doar așa i se va da șansa fotbalului românesc să renască și să se promoveze. Puteți și aveți datoria să contribuiți la curățarea sportului și fotbalului românesc domnilor judecători. Doar așa putem da șansa generațiilor viitoare să aprecieze din nou acest sport", a pledat procurorul în sala de judecată, potrivit Mediafax.

Cazul a stârnit, în mod aşteptat, o serie de comentarii care mai de care mai virulente pe adresa de Facebook a „Adevărului“.
Provincia Crişana nu crede în condamnarea finanţatorului de la Steaua: „Nu, deoarece doar fraierii și proști sunt condamnați în România, cum nuci un „Mare Pseudo-Politician" Corupt nu va face pușcări, cum este de pildă Tov. Pseudo-Primar de Oradea, unul dintre cei mai bogați primari din țară, cu Vile și Conturi Bancare prin țări străine..."

În schimb, Alin Timişoara este de partea lui Becali: „nu-mi place de becali dar sa faci puscarie ca ai dat bani unei echipe ca sa castige meciul corect (sa nu sa piarda ) m i se pare jalnic atata timp cat tara a fost furata de peste 1000 de miliarde de euro in ultimii 22 ani“.

DACĂ SUNTEŢI DE ACORD SAU NU CU PROPUNEREA PROCURORILOR EXPRIMAŢI-VĂ OPINIA ÎN SECŢIUNEA DE COMENTARII DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite