Cristi Borcea, trimis la culcare de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borcea a avut chef de distracţie doar până la apariţia suporterilor
Borcea a avut chef de distracţie doar până la apariţia suporterilor

Petrecerea grandioasă a dinamovistului a fost stricată de mesajele suporterilor. Cămătaru, Dragomir, Neţoiu, Victor Becali sau Vasile Turcu au fost doar câţiva dintre oamenii de fotbal care au venit la petrecerea lui Borcea.

Suporterii nu au privit cu ochi buni aniversarea cu fast al lui Borcea, a cărei notă de plată s-a ridicat la 100.000 de euro. „Gloriile clubului le îndepărtaţi, iar pe impresari îi idolatrizaţi", „Aniversare fără valoare, invitaţi fără onoare, în timp ce clubul nostru moare", plus un alt banner obscen au fost mesajele afişate în jurul hotelului care a găzduit petrecerea, inscripţii ce au stârnit mânia dinamovistului.

Mai citiţi şi:

Borcea, înjurat de ziua sa

N’Doye, pierdut în pădure

Hotelul lui Borcea a fost păzit de jandarmi

Invitaţii au povestit a doua zi că preşedintele din „Ştefan cel Mare", care a împlinit 40 de ani, a fost afectat de iniţiativa fanilor. Şi, deşi programase un spectacol de artificii la ora 24.00 în faţa hotelului, a hotărât să-l oprească. Mai mult, Borcea a preferat să pună capăt petrecerii la ora 2.00, ducându-se alături de familie în cameră. Invitaţii au continuat însă cheful până la ora 8.00 sub protecţia poliţiei, care a sosit imediat în faţa hotelului după incidentul cu ultraşii, rămânând până dimineaţă.

Impresarii au petrecut până dimineaţă

Dacă lui Borcea i-a pierit cheful de distracţie, Victor Becali sau Daniel Stanciu au continuat să petreacă. Un grup de zece persoane a rămas până la ora 8.00, printre care şi cei doi impresari. De altfel, Daniel Stanciu părea cel mai „afectat" de petrecere, fiind destul de obosit la plecarea spre Bucureşti.

Borcea a închis antrenamentele

După ce sâmbătă-seara au ciocnit un pahar de şampanie în cinstea preşedintelui executiv al clubului, ieri-dimineaţă, jucătorii au reluat antrenamentele, ei alergând zece kilometri pe pantele din Poiana Braşov. Cristi Borcea s-a supărat după incidentele de ieri şi s-a răzbunat pe presă: a dat ordin ca jucătorii să intre în silenzio stampa şi toate antrenamentele să fie închise pentru mass-media. Bineînţeles, mai puţin turele de alergare prin pădurea de la Poiana Braşov.

Impresarul Victor Becali (stânga) şi Gigi Neţoiu (centru) au intrat repede în atmosferă, petrecând până în zorii zilei

Impresarul Victor Becali (stânga) şi Gigi Neţoiu (centru) au intrat repede în atmosferă, petrecând până în zorii zilei

Şampanie de 15.000 de euro

Au cântat Cornel Verban şi formaţia sa, grupul „Latino" al restaurantului Doi Cocoşi şi cântăreaţa supranumită „Lepa Brena" din Timişoara. Verban a venit deja „afumat" la petrecere.

Din meniu nu au lipsit icrele negre, somonul fumé şi diverse fructe de mare. Mâncarea a fost adusă din Bucureşti de la o firmă a finului lui Borcea.

Au fost puşi la proţap trei viţei, zece miei şi trei purceluşi de lapte.

S-au consumat 300 de sticle de şampanie aduse din Franţa, ce au costat circa 15.000 de euro, şi vinuri din toate colţurile Europei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite