N’Doye, pierdut în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

„Câinii“ au făcut ieri primul antrenament la Poiana Braşov, iar mijlocaşul senegalez s-a rătăcit de restul colegilor. La şedinţa de pregătire de ieri-dimineaţă a dinamoviştilor, senegalezul N’Doye s-a rătăcit prin pădure! După o oră, jucătorul a ajuns de unul sigur la hotelul „câinilor“.

Dinamoviştii trag tare în Poiana Braşov, acolo unde au programat cantonamentul montan. Primul antrenament a coincis însă şi cu o situaţie incredibilă! „Câinii" au avut de alergat aproximativ 10 kilometri prin pădure, dar la final antrenorul Ţălnar a fost sesizat de stafful său că N'Doye nu se află printre colegi săi! Cum jucătorii riscau să răcească, după o oră de alergări, Ţălnar a decis ca autocarul să revină la hotel. Preparatorul fizic şi maseurul au plecat să-l „recupereze" pe N'Doye.

După o jumătate de oră, situaţia a devenit extrem de tensionată, deoarece senegalezul era de negăsit, iar şefii din „Ştefan cel Mare" au apelat şi la salvamontişti, care au pornit şi ei să-l caute pe fotbalist. La scurt timp, Tică Dănilescu s-a suit şi el într-o maşină de teren cu aceeaşi misiune: să dea de N'Doye. Lucrurile s-au limpezit după o oră, când jucătorul lui Dinamo a ajuns singur la hotelul „câinilor" din „Ştefan cel Mare". Revenit la hotel, senegalezul a continuat să şocheze. El a spus că a dezertat de la antrenament pentru a merge în Braşov.

N'Doye: „Am fost să văd Braşovul!"

„Nu m-am rătăcit, am fost să văd oraşul, Braşovul e un city minunat! Îmi place la munte, nu înţeleg de ce s-a panicat lumea! Nu era nevoie de salvamontişti, s-au deranjat degeaba". Acesta crede că nu va fi sancţionat: "Cum să mă amendeze? Îi amendez eu pe ei!".

Mare chef de ziua lui Borcea

Mare chef de ziua lui Borcea

În jur de 200 de invitaţi au fost aseară la ziua lui Cristi Borcea. Preşedintele dinamovist a împlinit 40 de ani şi a ţinut un chef de zile mari în Poiana Braşov. N-au lipsit oamenii de fotbal sau jucătorii dinamovişti. Citiţi în ziarul de mâine amănunte de la petrecerea lui Borcea.

Dinamoviştii sunt săritori

Dinamoviştii sunt săritori

Între două sesiuni de alergări, „câinii" şi-au făcut timp pentru a da o mână de ajutor. Ei au împins o maşină rămasă înzăpezită, care transporta alimente în Poiana Braşov.

Ganea s-a băgat la alergări

Ganea s-a băgat la alergări

Deşi a renunţat la fotbal, Ionel Ganea (foto dreapta) nu s-a menajat. Dacă Pulhac şi Torje se lamentau din cauza frigului sau alergărilor, antrenorul secund al lui Dinamo nu a crâcnit, fiind printre primii la sosire.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite