O fostă glorie a "Craiovei Maxima", fugărită pe străzi de bodyduarzii lui Adrian Mititelu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu, o legendă vie a fotbalului craiovean, a fost fugărit aseară de câţiva "malaci" plătiţi de Adrian Mititelu.

Incidentul s-a petrecut în faţa sediului Universităţii Craiova. Abia ieşit din sediul televiziunii locale Oltenia 3TV, unde participase la o emisiune împreună cu Gigi Neţoiu şi Rodion Cămătaru, Sorin Cîrţu era să cadă victimă bodyguarzilor lui Mititelu. Cele două "gorile", Petrică şi "Calu", l-au aşteptat pe fostul mare jucător în parcare şi ar fi dat să-l lovească după ce l-au luat în prealabil la înjurături. Speriat, Sorin Cîrţu a chemat poliţia, iar forţele de ordine au ajuns rapid la faţa locului.

"Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum au agresat Mititelu şi ai lui pînă acum imaginea Craiovei! Nu m-au lovit, dar am fost împins, aşa, la intimidare. Ce să-i ceri lui Mititelu? La gradul lui de inteligenţă de Booveni, el nu înţelege că strada nu e stadion", a declarat Cîrţu, care a depus şi o plângere penală pe numele patronului Universităţii.

În replică, Mititelu susţine că a fost jignit de Sorin Cîrţu în timpul emisiunii şi antrenorul a fost cel care a declanşat conflictul, înjurându-l pe angajatul său la ieşirea din sediul televiciunii. "El e agresorul de fapt şi acum pozează în victimă. În ultimul timp am fost subiectul multor bârfe, cum că bodyguarzii mei bat oamenii prin oraş. El a fost la acea emisiune unde a proferat numai injurii şi jigniri la adresa mea şi numai minciuni. Şi când a ieşit de acolo, a trecut prin faţa firmei noastre şi băiatul ăsta, al meu, care nu e bodyguard cum susţine Cârţu, e un băiat cu studii superioare, i-a spus: 'băi, Cârţule, dar competent eşti tu!' Atât i-a spus. Şi în momentul acela a început o ploaie de înjurături a la Cârţu, la familie, la... pentru că el este cel mai scârbos om de pe planetă la înjurături. Înjură de 200 de ori pe minut. El a început şi ce să facă băieţii ăia, să se uite cum înjură Cârţu. Eu am ieşit să aplanez conflictul. Normal că am ajuns să înjur şi eu, dar el a dat drumul la agresiunea verbală", a povestit Mititelu.

Vezi şi atacul fără scrupule al lui Adrian Mititelu la adresa lui Marius Stan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite