Mititelu sare la beregata lui Marius Stan: "Joacă teatru, dar e inculpat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, ar fi inculpat în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, afirmă patronul echipei din Oltenia, Adrian Mititelu.

"Este urmărit penal şi, de curând, a devenit, din câte ştiu, inculpat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Nu a votat împotrivă, dar s-a abţinut. În regulament nu există abţinerea, ori votezi pentru, ori împotrivă. Marius Stan a jucat teatru şi asta s-a văzut la ieşirea din sala de şedinţă. Există o înregistrare la DNA din care reiese că preţedintele Oţelului se scuză faţă de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv şi afirmă că trebuia ca cineva să se abţină, ca să nu fie votul în unanimitate pentru dezafiliere. Stan ăsta al vostru a intrat într-un grup infracţional care a pus fotbalul românesc la pământ. Păcat că va fi trimis în judecată doar pentru abuz în serviciu şi va scăpa, probabil, cu o pedeapsă cu suspendare", a declarat Adrian Mititelu pentru site-ul nepasadegalati.ro.

"Am dat o declaraţie şi vă garantez că nu mă veţi mai vedea pe aici. Din spirit de solidaritate sportivă. M-aş fi felicitat dacă s-ar fi abţinut mai mulţi, iar Craiova nu era exclusă. E totuşi o măsură dură", a spus Marius Stan la ieşirea din sediul DNA, în luna noiembrie a anului trecut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite