Universitatea Craiova, în doliu: „Păunescu ne-a ocrotit în comunism“. Vezi cum îl vor omagia alb-albaştrii pe poetul dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Păunescu
Adrian Păunescu

Oficialii Universităţii Craiova regretă moartea poetului Adrian Păunescu, iar diseară, la meciul cu Oţelul, jucătorii vor ţine un moment de reculegere şi vor evolua cu banderole negre pe braţ.

Preşedintele Silvian Cristescu a precizat că Adrian Păunescu a fost persoana care, în anii comunismului, a ocrotit gruparea din Bănie, iar pentru asta „va rămâne veşnic în inimile noastre“.

CITIŢI ŞI:

Adrian Păunescu a vrut să introducă sportul minţii în şcoli: o sfidare la adresa imoralităţi (FOTO)

Adrian Păunescu a recitat prima oară „La adio!“, la Braşov, la 1 ianuarie 1983 / VIDEO

VIDEO/Doliu şi în lumea virtuală. Mesaje emoţionante pe Facebook pentru Adrian Păunescu

Suntem şocaţi, noi îl aşteptam la meciurile noastre, iar acum suntem noi nevoiţi să mergem să-l conducem pe ultimul drum. Adrian Păunescu este persoana care în anii comunismului şi nu numai a fost ocrotitorul Universităţii Craiova. Va rămâne veşnic în inimile noastre, iar prin cântecele care le-a creat pentru Universitatea Craiova ne vom aduce în fiecare moment aminte de el“, a declarat Cristescu pentru mediafax.

Prin asta, pentru noi, Adrian Păunescu rămâne nemuritor. În această seară vom ţine un moment de reculegere înaintea meciului cu Oţelul, iar băieţii cu siguranţă vor juca cu banderole negre pe braţ. Dumnezeu să-l odihnească“, a adăugat Silvian Cristescu.

VIDEO „Dincolo de fariseismul şi ignoranţa unora, poetul Păunescu rămâne o coloană importantă şi definitivă a liricii româneşti"

Vasile Şeicaru: Datorită lui Adrian Păunescu am devenit ceea ce sunt azi: cântăreţul de folk

VIDEO/Vezi aici cum umplea Adrian Păunescu stadioane-La Galaţi a strâns peste 50.000 de oameni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite