Cosmin Băcilă a fost externat:"Vreau să-mi treacă durerile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Băcilă
Cosmin Băcilă

Cosmin Băcilă a fost externat astăzi din Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, la trei zile după operaţia la fractura transversală de la oasele gambei stângi.

UPDATE -  Băcilă:" Vreau să-mi treacă durerile"

"Nu mă gândesc la contract, la bani, la altceva. Acum vreau să trec de durerea asta. Am văzut ce e pe aici pe la spital. Poţi să ai toţi banii din lume, dacă eşti în locul lor aici, nu e bine. E groaznic ce e aici", a spus Băcilă.

Jucătorul celor de la Pandurii a menţionat că deşi este conştient că va urma o perioadă grea de recuperare, este mai optimist acum.
"Mă simt mai bine, mă bucur că s-a terminat în sfârşit. Acum urmează o perioadă foarte grea pentru mine, mă duc acasă, am sprijinul familiei, e altceva. O să încerc să revin mai puternic. Soţia m-a ajutat foarte mult şi îi mulţumesc pentru asta. Sunt mai optimist, cred că se şi vede. Azi am pus piciorul în pământ, am mers puţin, mă doare, e normal să mă doară, n-am ce face. E bine că nu e fractura foarte urâtă", a mai spus el.

Cosmin Băcilă a fost externat astăzi din Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, la trei zile după operaţia la fractura transversală de la oasele gambei stângi.

Marţi, Cosmin Băcilă a fost operat pentru fractura transversală de la oasele gambei stângi, starea lui fiind bună, iar peste şase luni şi-ar putea relua activitatea sportivă.

MAI CITEŞTE ŞI

Băcilă: "Revin peste 6-7 luni"

EXCLUSIV „ADEVĂRUL". Cosmin Băcilă, susţinut şi de Emil Săndoi

Fotbalistul va începe recuperarea funcţională, pentru menţinerea tonusului muscular. Procesul de recuperare va dura şase săptămâni şi va fi asociat cu kinetoterapie pentru articulaţii. Dacă evoluţia va fi favorabilă, fractura se va consolida peste trei luni, Cosmin Băcilă putând să îşi reia activitatea sportivă peste şase luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite