Băcilă: "Revin peste 6-7 luni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săndoi l-a îmbărbătat pe Băcilă, sub privirile lui Pârvulescu, preşedintele Pandurilor
Săndoi l-a îmbărbătat pe Băcilă, sub privirile lui Pârvulescu, preşedintele Pandurilor

Fotbalistul echipei Pandurii, Cosmin Băcilă, care a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la meciul cu Steaua, a declarat că este de părere că va reveni în teren după 6 sau 7 luni, precizând că se consideră norocos în comparaţie cu Mihai Neşu, care s-a accidentat la coloană în luna mai.

"Cred că voi reveni cam peste 6-7 luni. I-am spus lui Gardoş că l-am iertat, că nu-l dau în judecată, dar că nu trebuia să intre aşa tare. Mi-a zis că dacă am nevoie de ceva să-i spun, dar i-am zis să aibă multă baftă şi să aibă grijă de el. E ruptă tibia şi peroneul, dar muşchiul nu este afectat. După ce mă lovise direct la picior m-am uitat şi am văzut că se bălăngăne. Mi-am dat seama, gata mi-a rupt piciorul. Am simţit o foarte mare căldură şi am auzit acel zgomot. A intrat tare, dar n-a vrut să-mi rupă piciorul. Primul meu gând a fost la Mihai Neşu după ce mi-am revenit. Cred că sunt norocos, e doar o fractură", a spus Băcilă, luni, la Digi Sport.

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Băcilă, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit o accidentare gravă, duminică seară, la meciul cu Steaua, scor 2-1, din etapa a VII-a a Ligii I. Băcilă a fost faultat dur de stelistul Florin Gardoş, în minutul 87. El a fost scos de pe teren cu ambulanţa, jocul fiind întrerupt aproximativ şapte minute. Gardoş a fost eliminat după faultul comis asupra lui Băcilă.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că Băcilă va fi operat marţi la Spitalul Elias din Capitală.

Jucătorul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. În prezent, fotbalistul român se află într-un centru de recuperare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite