Copos: "Sunt sută la sută alături de Dinu Gheorghe şi Şumudică!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos spune că merge pe mâna lui Dinu Gheorghe şi are încredere şi în Marius Şumudică, antrenor care din punctul lui de vedre îşi poate atinge obiectivele în acest sezon.

"Observ că, în ultima vreme, cam prea multă lume plânge de grija Rapidului. Atacându-l grosolan şi nedrept sau apucându-se să dea sfaturi care mai de care mai competente. Aşa cum eu, personal, am adresat rugămintea ca fiecare să-şi vadă de treaba şi de clubul lor, aici incluzându-ne şi pe noi, tot aşa vreau să recomand, acum, celor din afară, să vină alături şi să punem umărul la ridicarea Rapidului, ori să se abţină de la a mai da verdicte şi sugestii.

Tocmai de aceea, anunţ public faptul că sunt alături, sută la sută, de preşedintele Dinu Gheorghe şi de antrenorul Marius Şumudică, doi oameni care suferă pentru Rapid şi care şi-au propus, anul acesta, un obiectiv îndrăzneţ. Ei trebuie lăsaţi să-şi ducă munca la bun sfârşit, iar eu, unul, am încredere în posibilitatea ca ei doi să reuşească", afirmă Copos în comunicat.

image

Fotbaliştii Rapidului nu şi-au luat nici salariul din luna august, dar se află la patru puncte de Oţelul, echipa de pe primul loc.

Citeşte şi:

Nicu Gheară: "Vamă strică imaginea Rapidului. Copos o să-l dea afară"

Copos promite: "Va dau banii după meciul cu Steaua"

Oficialul rapidist a explicat că a cerut scuze conducerii FC Dinamo tocmai pentru a-şi proteja colaboratorii din cadrul clubului. "Unii n-au văzut cu ochi buni scuzele adresate de mine, personal, clubului Dinamo, dar intenţia mea a fost tocmai aceea de a-mi proteja colaboratorii şi de a invita la abordarea unui ton decent între conducătorii din fotbal.

Unele reacţii publice, apărute după meciul nostru cu Pandurii Tg. Jiu, au fost, în primul rând, jignitoare la adresa clubului Rapid. Spre deosebire de mulţi, am recunoscut faptul că ambele echipe au fost defavorizate de arbitraj. Dovadă, faptul că am fi fost de acord chiar şi cu rejucarea meciului. De aici însă, şi până la a declanşa acest război mediatic împotriva clubului nostru e cale lungă, scurtată însă ruşinos. Sper ca subiectul respectiv să se închidă aici, iar mesajul să fie corect recepţionat de către toată lumea, inclusiv de către cei care îl atacă, dur şi nemeritat, pe preşedintele Dinu Gheorghe", a menţionat George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite