Gheară: „Vamă strică imaginea Rapidului! Copos o să-l dea afară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost jucător al giuleştenilor şi om cu influenţă la Rapid, Nicu Gheară (foto) e ultimul contestatar al actualului preşedinte al Rapidului. El crede că George Copos îl va da afară în curând pe „Vamă” pentru binele echipei.

„Dinu Gheorghe strică imaginea clubului. Face din Rapid ce erau înainte de Revoluţie Dinamo şi Steaua. Rapid, chiar dacă ajunge şi în Liga a doua, trebuie să rămână un club curat şi corect. Acesta e spiritul acestei formaţii şi aşa sunt suporterii noştri", a afirmat Nicu Gheară.

Acesta crede că, în scurt timp, patronul giuleştenilor îl va demite pe Dinu Gheorghe.

„Cât de curând Copos îşi va da seama de greşeala pe care a comis-o angajându‑l pe «Vamă». Ăsta e un om care câştigă din fotbal, nu investeşte. El trebuie înlăturat pentru binele Rapidului", a tunat Gheară. El îl acuză pe preşedintele formaţiei din Grant că a căutat să înlăture rapidiştii adevăraţi de la club, iar plecarea lui Nae Manea la Bistriţa nu a fost întâmplătoare.

„De când a venit, «Vamă» a vrut să scape de Nae Manea şi să-l înlăture pe Bornescu, care e rapidist sută la sută.  Acum, la club Dinu Gheorghe centrează şi tot el dă cu capul! Antrenorul dacă se împotriveşte, «Vamă» e în stare să-l «lucreze» cu jucătorii. El e capabil de multe, ştie prea bine ce a făcut toată viaţa lui", a mai spus Gheară.

„Borcea e un dobitoc!"

Atacat din toate părţile, Dinu Gheorghe a continuat şi ieri războiul declaraţiilor cu dinamovistul Cristi Borcea. „Unul dintre conducătorii care m-a atacat e turbat din naştere. Borcea e un dobitoc, nu mai ţine minte nici ce a spus ieri", a afirmat preşedintele Rapidului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite