Rapid-Petrolul 5-0 / Copos: „Şumudică e obligat să ia titlul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Rapidului, George Copos, este entuziasmat de evoluţia echipei sale în partida cu Petrolul din Cupa României, 5-0, şi spune că obiectivul echipei este cîştigarea titlului în acest sezon

Rapid spulberă Petrolul / RAPID - PETROLUL PLOIEŞTI / 5-0 (Sburlea 15, Grigorie 17, Marcos Antonio 19, 50, Cesinha 79)

George Copos este entuziasmat de rezultatul cu Petrolul. „Avem cea mai frumoasă echipă din campionat, Marius Şumudică e obligat să ia campionatul. Are toate conduţiile să facă performanţă, e linişte la echipă şi sîntem susţinuţi de un public fantastic. Am făcut transferuri cu cap, am mizat pe calitate, şi nu pe cantitate, precum cei de la Steaua", a spus boss-ul de la ANA.

Ploieştenii, „gazaţi“ în doar patru minute!

Deşi echipa este „pe val“, preşedintele Dinu Gheorghe a anunţat că lotul Rapidului va mai suferi modificări. „Vrem să mai aducem jucători la echipă. O să discutăm peste o săptămână şi cu Spadacio, Lazăr, dar şi cu restul jucătorilor cărora li se termină contractele", a conchis Dinu Gheorghe.

Şumudică: „Important este că lumea pleacă mulţumită de la stadion“

Şi antrenorul Şumudică este staisfăcut de prestaţia elevilor săi. „Am făcut un pas, dar mai avem mult până să luăm Cupa. Mă bucur că echipa joacă, îşi creează ocazii şi arată din ce în ce mai bine de la etapă la etapă. Important e că lumea pleacă mulţumită de la stadion, ăsta e unul dintre obiectivele pe care le am. Nu mă interesează ce se întâmplă la alte cluburi, nici la Steaua, nici în altă parte. Să fie sănătoşi, nu e problema mea. Sper să rămînă aceeaşi atmosferă la noi, doar la asta ne gândim. Domnul Copos e aproape de noi, preşedintele Dinu Gheorghe ne sprijină, credem în acest proiect", a spus Şumudică.

Dani Coman: „Mă sacrific pentru echipă“

Dani Coman : „Încerc să-mi ajut echipa cât pot. Joc sau nu, sunt alături de echipă. Interesul comun al echipei este să câştigăm toate meciurile. Nu contează cine apără, eu sau Mircea. Îmi doresc să ne îndeplinim ambele obiective: Cupa şi Campionatul. Suntem pregătiţi să jucăm şi la trei zile şi la o săptămână. Este linişte dar şi foarte multă concentrare. Avem un antrenor tânăr care ştie să creeze emulaţie în jurul echipei, sper să câştigăm campionatul".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite