Galamaz, Brandan şi Bilaşco au semnat cu Steaua! Dumitrescu: "Ne-am înţeles cu cei trei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei jucători de la Unirea Urziceni, Galamaz, Brandan şi Bilaşco au ajuns la un acord cu Steaua şi au semnat deja contracte cu gruparea din Ghencea.

De altfel, cei trei sunt jucătorii pe care Ilie Dumitrescu i-a cerut pentru a întări echipa. "E adevărat, în principiu ne-am înţeles cu cei trei. Sper să se rezolve în curând situaţia şi să-i am la dispoziţie. Mai multe nu pot spune acum", a spus tehnicianul Stelei pentru www.adevarul.ro.

Tehnicianul Stelei a dat-o la întors apoi, declarând la gsp tv că doar îi vrea pe cei doi: "Galamaz, Bilaşco şi Brandan sunt trei jucători importanţi pe care oricine şi i-ar dori. Sună frumos, doar atât. Nu mă interesează ce anunţă şi ce se întâmplă în viaţa altei echipe, cu atât mai puţin ce scrie pe site-ul oficial o altă echipă. Orice antrenor din Liga I şi-ar dori să-şi întărească lotul cu trei jucători valoroşi".

Galamaz, Brandan, Bilaşco ridică la 17 numărul transferurilor efectuate de Steaua în această vară, primii 14 fiind aduşi în mandatul lui Victor Piţurcă.

De dimineaţă, patronul Astrei anunţa că Galamaz a semnat cu formaţia sa deja.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite