UPDATE Ioan Neculae: "I-am luat pe Galamaz, Marinescu şi Ricardo. Negociem şi pentru restul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visul de mărire al Astrei Ploieşti capătă contur. Cel mai bogat patron din Liga I, Ioan Neculaie, a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor, reuşind să aducă nu mai puţin de şase jucători din lotul fostei campioane, Unirea Urziceni, la echipa sa.

UPDATE 15.40 Patronul Astrei a mărturisit că încă nu s-a înţeles cu Dumitru Bucşaru pentru transferurile lui Apostol, Frunză şi Rusescu. "A fost o confuzie pe site-ul oficial. Galamaz, Marinescu şi Ricardo au semnat cu noi deja, însă pentru ceilalţi trei încă negociem. Nici măcar n-am luat legătura cu jucătorii. Vom continua discuţiile cu Unirea şi sperăm să ajungem la o înţelegere", a spus Ioan Neculae.

UPDATE 15.30 Iulian Apostol a negat faptul că s-ar fi inţeles cu Astra. "Nimeni de la Unirea nu mi-a zis că s-ar fi înţeles cu Astra pentru transferul meu, iar eu nu am semnat cu nici o echipă!", a explicat Apostol.

"E cert: pe lângă Galamaz, Marinescu, Ricardo, au mai devenit jucătorii Astrei internaţionalul Iulian Apostol, Sorin Frunză şi Raul Rusescu! Cei şase campioni (cu Unirea Urziceni) se alătură chiar săptămâna aceasta lotului pregătit de Stoichiţă", a anunţat site-ul oficial al clubului prahovean.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite