Gaz Metan CFR Craiova - Steaua 0-1 / Nicoliţă: „Dan Petrescu ar fi un plus pentru noi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoliţă este fericit pentru că a primit o şansă de a juca din partea lui Iordănesc jr, şi a spus că venirea lui Dan Petrescu ar însemna un plus pentru echipă. De asemenea, Nicoliţă a precizat că l-ar bucura şi revenirea lui Meme în Ghencea. „Nu pot uita ce a făcut el pentru mine“, a spus Bănel.

Bănel Nicoliţă a fost cel mai important jucător al Stelei în meciul cu Gaz Metan Craiova. Internaţionalul a făcut, iar, risipă de energie şi a marcat şi golul prin care roş-albaştrii s-au calificat în faza optimilor. „Mă bucur că am primit încrederea antrenorului şi că am marcat. Important este că ne-am calificat, chiar dacă evoluţia noastră nu a fost foarte bună. Dar, am avut colegi care au fost menajaţi. Cu Edi ne înţelegem bine, îl respectăm chiar dacă este de aceeaşi vârstă cu noi. Venirea lui Dan petrescu ar însemna un  plus pentru Steaua. M-aş bucura dacă ar reveni şi Mihai Stoica în Ghencea, mai ales că am un respect deosebit pentru el. Este omul care m-a adus la Steaua şi eu nu am uitat acest lucru“

 Becali: “Am jucat extraordinar. Edi mai rămâne trei meciuri!”

La finalul partidei din Bănie, Gigi Becali a spus că e mulţumit de cum a evoluat Steaua cu Gaz Metan CFR şi de calificare. Patronul din Ghencea spune că Edi Iordănescu va avea şansa să demonstreze dacă merită să fie antrenor în următoarele trei meciuri.

"Mi-a plăcut jocul, a fost extraordinar. Nu sunt ironic, chiar mi-a plăcut. Am văzut atitudine, motivare, dăruire. Edi Iordănescu va rămâne încă trei meciuri şi după aia vom vedea ce vom face.

Vezi aici comentariul LIVETEXT al meciului: Victorie chinuită cu Gaz Metan

Apostol cred că e deja intrat în formă, Ricardo mai trebuie să slăbească două kilograme", a spus Becali la sport.ro

Laude de la Dragomir: "Edi Iordănescu o să facă mare carieră!"

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, crede că Steaua va avea viitor cu Edi Iordănescu antrenor. "Cum Dumnezeu de nu a mai jucat Steaua până acum cu Gardoş? Edi Iordănescu o să facă mare carieră, în pofida celor răi care nu cred că îşi poate depăşi tatăl. Este trenul lui acum, iar dacă ştie să gestioneze bine presiunea patronului şi a tribunei va deveni mare antrenor. Echipele mari bat cu maxim 2-0 şi stau în banca lor. Nu mă aşteptam la spectacol", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.

CRONICA - Gaz greu respirabil pentru Steaua în Bănie

Iordănescu: "Mă sfătuiesc cu tata, dar în termeni generali"

Edi Iordănescu recunoaşte că primeşte sfaturi de la tatăl său Anghel Iordănescu. "Aş fi ipocrit dacă aş spune că nu mă sfătuiesc cu tatăl meu. Discutăm, dar vorbim în termeni generali. Eu voi fi la Steaua cât voi avea şansă, dar dacă la un moment dat voi pleca pentru că nu voi avea rezultate sau va fi adus un alt antrenor, eu nu plec cu capul în pământ din Ghencea. Această victorie cu CFR Cluj este a jucătorilor", a spus antrenorul Stelei la finalul partidei de la Craiova.

REPORTAJ - Edi Iordănescu, doar o zi antrenor la Bolintin

Duckadam îşi contrazice patronul: "Am jucat slab!"
Preşedintele Stelei spune că Steaua a evoluat slab la Craiova. "A fost un joc mai slab al nostru, avem o problemă mentală pe care încă nu reuşim să o depăşim. Când trebuie să centram, noi şutăm, şi când trebuie să şutăm, noi centrăm. Băieţii trebuie să se deblocheze şi sunt sigur că Edi va reuşi să rezolve aceste probleme. Steaua are antrenor, îl cheamă Edi Iordănecu. El a făcut echipa şi el a făcut şi schimbările", a declarat Duckadam dupa meci.

Anghel Iordănescu: "Valeria s-a rugat tot meciul în faţa icoanei!"

Anghel Iordănescu povesteşte cum a trăit meciul fiului său din Cupă. "Soţia mea a avut mari emoţii, s-a rugat tot meciul în faţa icoanei, nu a rezistat să stea toată partida în faţa televizorului. Eu spun doar atât: îi felicit pe ănvingători", a declarat fostul selecţioner al României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite