Gaz greu respirabil pentru Steaua în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoliţă a marcat aseară, pe „Ion Oblemenco“, singurul gol al partidei cu ocupanta locului 15 din seria a II-a a eşalonului secund. Roş-albaştrii au evoluat mediocru. Roş-albaştrii s-au impus aseară, la limită, în faţa divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova, la primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă.

Bănel şi-a recuperat banderola. La primul meci fără Ilie Dumitrescu, Nicoliţă a fost din nou căpitanul Stelei, aşa cum era în mandatul lui Piţurcă. Totuşi, cei desemnaţi de către Dumitrescu să poarte banderola, Cristi Tănase şi Bogdan Stancu, n-au jucat. Primul n-a făcut deplasarea, în timp ce „Motanul" a fost rezervă.

A debutat Ricardo Gomes.
Brazilianul în vârstă de 29 de ani a evoluat pentru prima oară în tricoul Stelei, după alte trei partide jucate la Steaua II. De asemenea, Pablo Brandan a jucat şi el aseară în banda stângă a apărării, aşa cum şi-a dorit patronul Gigi Becali. În primul unsprezece al roş-albaştrilor şi-a făcut loc şi Iulian Apostol, care a fost iertat după episodul de la Liverpool, când a refuzat să intre în teren.

Ioan Becali nu crede în venirea lui Dan Petrescu.
„Nu va veni pentru că are un contract foarte bun în Rusia. Plus că s-ar putea să fie dorit de echipele mari din Moscova. Lăcătuş m-a rugat să-i găsesc o echipă din liga a doua sau a treia din Spania, cât mai aproape de casă, dar nu ştiu cum va reacţiona dacă Steaua îi va face o ofertă", a spus fostul procurator FIFA.

Szekely a revenit după şase luni. Mijlocaşul, care a intrat în minutul 75 al partidei, nu mai evoluase din 26 martie. Janos Szekely a fost nevoit să ia o pauză prelungită din cauza unei operaţii la genunchi.

"Mi-a plăcut jocul, a fost extraordinar. Nu sunt ironic, chiar mi-a plăcut. Edi Iordănescu va rămîne încă trei meciuri şi după aia vom vedea ce vom face."
Gigi Becali
patron Steaua

0-1

Gaz Metan Craiova: Neagoe - Firoiu, Cruşoveanu, R. Barbu, Buşu - Mitroi, P. Irimescu, Oprea (Trifu 79), Niţă (Surugiu 66) - Yuki Nakamura (Vigariu 46), Boroiban. Antrenor: Ionel Gane

Steaua: Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Galamaz, Brandan (Latovlevici 68) - I. Apostol, Ricardo - Nicoliţă, Onofraş (B. Stancu 62), Surdu (Szekely 75) - Bilaşco.

Antrenor: Edi Iordănescu

Gol: Nicoliţă 63

Stadion: „Ion Oblemenco"

Craiova: 5.000

Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite