Becali: „Pe Szekely îl trimit lui Bumbescu la echipa a doua, să promoveze!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat că a rezolvat problema salariilor ce trec peste plafonul de120.000 de euro impus în Ghencea. Singura problemă rămâne Szekely, care nu vrea să se supună. Pentru asta, şeptarul Stelei a fost trimis la echipa a doua.

FOTO Steaua şi Napoli, la ultimul antrenament de dinaintea partidei de mâine

Întrebat la emisiunea Contraatac de la GSP TV dacă are de gând să reducă lotul Stelei în iarnă, după cum a declarat Marius Lăcătuş mai devreme azi, patronul din Ghencea a spus că e prima oară când aude despre asta şi că nu mai ştie absolut nimic despre ce se întâmplă la echipă. Cu excepţia situaţiei contractuale a lui Janos Szekely.

„Acum că ai 29 de jucători, că ai 25, 40.000 în plus sau în minus pe lună tot una e. E prima dată cănd aud de asta. De Szekely are nevoie ăsta ... Bumbescu la echipa a doua ca să promoveze. Toţi jucătorii de la Steaua au semnat, toţi au 120.000 salariu. El a venit cu impresarul că lasă domne’ că nu ştiu ce. E jenant să ceară el salariu mai mare ca Bogdan Stancu sau Cristi Tănase.

Habar nu am, nu mă interesează ce se întâmplă la echipă, ca să nu mai ziceţi voi că se bagă Becali la echipă. Nu mă mai interesează!”,
a declarat Becali la GSP TV.

Totodată, patronul Stelei crede că actualul lot îl depăşeşte valoric pe cel din 2005-2006, când roş-albaştrii jucau în semifinalele Cupei UEFA: „Ca lot nu am avut niciodată până acum aşa lot valoros. Mai bun ca ăla care juca semifinală în Cupa UEFA”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite