FOTO Steaua şi Napoli, la ultimul antrenament de dinaintea partidei de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Napoli s-au antrenat aseară pentru ultima oară înaintea partidei de mâine, de la ora 20.00, transmisă în direct pe Pro TV.

INCREDIBIL! Bişniţarii vând biletele pentru meciul Steaua-Napoli mai ieftin

Walter Mazzarri, antrenor Napoli: „Se câştigă greu pe terenul Stelei!"

Napoli va folosi rezervele în Ghencea

Bănel Nicoliţă: "Ne bucurăm că avem un antrenor stabil acum"

Pe o ploaie mocănească, italienii s-au pregătit pe stadionul central, pe care se va disputa şi meciul, în timp ce steliştii au efectuat şedinţa pe terenul 6 din complexul Ghencea. În criză de rezultate, dar şi de timp, „Fiara" vrea să îi dea echipei o altă faţă. „Sper ca băieţii să-şi schimbe comportamentul. Avem jucători de calitate, însă cu o asemenea atitudinea nu se pot obţine rezultatele dorite", a avertizat tehnicianul.

image

Schimbările lui Lăcă nu se vor opri însă aici. Fostul mare jucător va efectua modificări şi în formaţia de start, urmând a alinia o altă echipă faţă de cea pe care au trimis-o în teren predecesorii săi, Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu. „Sistemul de joc nu îl voi schimba pentru acest meci, am avut doar o zi la dispoziţie până acum, însă vor apărea şi alte nume în primul unsprezece. În plus, noi, cei din staff-ul tehnic, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i aduce pe fotbalişti la un nivel psihic ridicat", a completat Lăcătuş.

image

Şi peninsularii vor menaja câţiva titulari la partida de astăzi.

image

Portarul italienilor, Morgan De Sanctis, a declarat că echipa sa va lupta pe toate fronturile în acest an: "Este o experienţă nouă. Avem un lot numeros, nu contează cine intră pe teren, vom lupta pe toate fronturile şi sperăm să fim în cupele europene şi la anul".

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite