Răzvan a găsit scuza: ”Cu Chivu în teren nu luam gol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu, selecționerul naționalei României a declarat la finalul egalului cu Albania, scor 1-1, că tricolorii au primit prea ușor gol și că prezența în apărare a lui Cristian Chivu ar fi păstrat intactă tabela la Piatra Neamț.

"Descătuşarea de după golul marcat nu ne-a mai permis să fim atât de lucizi şi am primit un gol dintr-o lovitură liberă de la mijlocul terenului, din care adversarul nu ar fi avut voie să lovească cu capul. Chivu înseamnă întotdeauna foarte mult pentru naţională și cu siguranţă nu am fi luat gol la final cu el pe teren", a explicat Răzvan Lucescu, selecționerul României, finalul halucinant al meciului cu Albania.

Lucescu spune că elevii săi au abuzat de mingi decisive în prima repriză, încercând să-i surprindă pe albanezi, iar apoi această dorință prea mare de a da gol s-a transformat în precipitare.

România – Albania 1 - 1 / Început de sfârşit

Gigi Becali: "Hagi e cea mai bună soluţie pentru naţională"

Prunea: "Faza din care am primit gol a fost simplă!"

Albanezii, primul punct cu România după 61 de ani!

Balint avertizează: "Belarus e peste Albania"

"Suntem dezamăgiţi şi suntem primii care suferim pentru acest rezultat nedrept şi neplăcut pentru noi. Din punct de vedere al dorinţei şi al atitudinii jucătorilor, nu pot reproşa nimic. Când ai ocazii de gol clare, nu prea ai ce să reproşezi pentru joc. Adversarii s-au apărat foarte bine, au fost bine organizaţi, iar noi am încercat să recuperăm cât mai des şi să îi surprindem în faza ofensivă. În prima repriză, dintr-o dorinţă prea mare am jucat cu prea multe mingi decisive, oferindu-le albanezilor şansa să respingă mai uşor. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au complicat şi am început să ne precipităm", a fost radiografia selecționerului pentru primele 80 de minute ale jocului.



Cristi Chivu

image

Lucescu speră să recâștige punctele în Belarus

După ce naționala Belarusului a reușit șocul grupei, învingând în deplasare Franța, Răzvan Lucescu e încrezător că România se poate revanșa în deplasarea din spațiul ex-sovietic.

"Fotbalul este mult mai echilibrat în ziua de azi, echipele mici sunt bine puse la punct şi este foarte greu să joci împotriva lor. Totuşi, o victorie în Belarus, deşi nu se obţine uşor, ar putea schimba situaţia. Trebuie să ne trezim încă din seara asta. E o grupă în care se poate întâmpla orice. Albania nu este o pretendentă la calificare, dar poate încurca alte echipe", a mai adăugat antrenorul tricolorilor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite