România a remizat cu Franţa, 0-0, şansele noastre de calificare sunt aproape nule!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe au ajuns la "Arena Naţională". Accesul suporterilor a fost permis la ora 18.00, cei mai grăbiţi fiind provincialii. Nu s-au produs incidente. Astăzi, de la 21.30, pe Arena Naţională va avea loc meciul România - Franţa, în preliminariile Euro 2012.

min 90+3. Partida se încheie 0-0. Franţa e calificată la Euro, şansele noastre sunt aproape nule. Publicul i-a huiduit pe tricolori la finalul meciului.

min 90. Piţurcă îl aruncă în luptă pe Gigel Bucur în locul lui Marica. Se arată trei minute de prelungiri.

min 87. Marica a pătruns în careu dar a fost blocat de fundaşii francezi.

min 83. Benzema pătrunde în careu, e blocat exemplar de Chiricheş, care trimite în corner, iar jucătorul Realului are o ieşire nervoasă pentru că românul nu-i dă mingea.

min 76. OCAZIE PENTRU ROMÂNIA:  MArica a centrat din alergare iar Stancu a trimis la o distanţă extrem de mică de poarta lui Lloris.

Bosnia conduce cu 1-0 în faţa Belarusului şi în acest moment nu mai avem nicio şansă pentru baraj. Bosniacii vor juca următorul meci cu Luxemburg.

min 69. Goian e avertizat şi va lipsi următorul meci cu Belarus.

min 68. OCAZIE mare pentru francezi. Ribery preia şi trage, din unghi, pe sub Tătăruşanu şi mingea trece paralel cu linia porţii. Imediat, tricolorii răspundprin Stancu, care îi pasează lui Marica, însă atacantul e blocat în ultimul moment. 

min 63. Francezii au posesie, Bourceanu recuperează dar se complică, mingea ajunge din nou la adversari dar balonul expediat de Cabaye trece puţin peste poartă. 

min 61. Tătăruşanu intervine excelent şi recuperează o minge din faţa lui Benzema.

min 54. Cociş primeşte şi el cartonaşul galben, M'Vila execută lovitura liberă, însă mingea ajunge în posesia tricolorilor. Elevii lui Piţurcă sunt încurajaţi frenetic din tribune.

min 47. Rami trimite în corner, Nicoliţă execută, dar mingea este respinsă.

min 46. A început repriza a doua.

min 45. Se încheie prima repriză.

min 44. Evra se accidentează, medicii intervin, şi francezul poate continua meciul.

min 43. Românii primesc o lovitură liberă după un fault asupra lui Marica, Raţ execută puternic dar mingea este respinsă şi francezii pleacă pe contraatac. Chiricheş se apără foarte bine şi îndepărtează pericolul.

min 41. Corner pentru francezi, pericolul e îndepărtat. LAZĂR are în continuare probleme medicale şi păşeşte cu dificultate. Lazăr e schimbat cu Bogda Stancu.

min 35. Chiricheş respinge foarte bine în corner, francezii execută dar Tătăruşanu prinde sigur balonul.

min 33. Benzema trimite o minge cu capul de la 16 metri, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

min 32. Lazăr se resimte, este întins pe gazon, iar echipa medicală acordă îngrijiri. Mijlocaş şi-a revenit şi poate continua partida.

image

min 27. Lazăr este faultat dur de M'Vila, care primeşte cartonaş galben. Nicoliţă execută lovitura liberă de la 30 de metri direct pe poartă dar Lloris respinge greu în corner.

min 24. Goian a suferit o întindere musculară după ce a recuperat o minge. Fundaşul a primit îngrijiri medicale şi a reintrat în joc. Piţurcă îi dă indicaţii lui Chiricheş, nemulţumir de plasamentul său. 

min 20.Gazonul a cedat, e plin de brazde, iar jucătorii au probleme în a controla mingea.

min 14. Tănase vede primul cartonaş galben al partidei.

image

min 10. Francezii au lovitură liberă în urma unui fault al lui Goian, însă mingea trimisă de Valbuena trece peste poarta lui Tătăruşanu.

min 7. Din nou corner pentru România, acelaşi Nicoliţă execută dar Goian nu poate lovi corect mingea trimisă înalt de fostul stelist.

min 4. Bănel Nicoliţă a executat bine o lovitură liberă după ce Bourceanu a fost faultat în apropierea careului. Mingea a fost respinsă de portarul francez după ce Goian a trecut foarte aproape pe lângă minge, însă în urma cornerului nu s-a produs nicio acţiune periculoasă pentru poarta francezilor.

min 1. A început partida.

UPDATE 21.30 Luchin va juca în locul lui Săpunaru. Căpitanii celor două echipe au făcut un apel la fair-play.

UPDATE 21.28 S-au intonat imnurile celor două ţări. Au fost lansate baloane în culorile roşu, galben şi albastru.

UPDATE 21.25 Gică Popescu, Boloni, Gică Hagi şi Dorinel Munteanu au fost premiaţi de către UEFA pentru performanţa de a evolua în peste o sută de meciuri pentru echipa naţională.

UPDATE 21.20 Inna a cântat două dintre hiturile sale.

UPDATE ORA 21.10: Săpunaru s-a accidentat la încălzire. Piţurcă va alege între Luchin şi Nicoliţă.

UPDATE. ORA 20.40. România va începe meciul în următoarea formulă: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Goian, Raţ - Lazăr, Bourceanu, Cociş - Nicoliţă, Marica, Tănase.


Rezerve: Costel Pantilimon, Marius Niculae, Iasmin Latovlevici, Srdjan Luchin, Bogdan Stancu, Gheorghe Bucur, Cosmin Moţi.

UPDATE. ORA 20.38. Organizatorii au ales peste 30 de tinere pentru a le ura bun venit oaspeţilor în zona VIP. Fetele au fost selectate de la mai multe agenţii de modelling din ţară şi au fost aduse la stadion cu trei ore înainte de startul partidei pentru a li se explica în mod concret ce au de făcut.

image

UPDATE. ORA 20.32. Echipa Franţei arată astfel: Lloris - Sagna, Rami, Abidal, Evra - Cabaye, M'Vila, Martin - Valbuena, Benzema, Ribéry

UPDATE. ORA 20.25. Pe site-ul "l'Equipe" au început să apară informaţii de la meciul din Bucureşti. Este subliniat faptul că Laurent Blanc, antrenorul "cocoşilor", nu este deranjat... de absenţa lui Mutu din echipa României. "Îl cunoscut foarte bine pentru că am jucat cu el. Este un băiat de bună calitate. Marca goluri... Absenţa lui nu mă deranjează deloc", a declarat francezul.

UPDATE. ORA 20.17. La stadion a ajuns şi primarul Sorin Oprescu.Acesta a dezvelit placa prin care se va aminti că inaugurarea "Arenei Naţionale" a avut loc în 6 septembrie 2011. Primarul a fost felicitat de Sepp Blatter, preşedintele FIFA. S-au oferit plachete. Iar Blatter i-a înmânat un steag cu însemnele FIFA lui Oprescu. 

Înaintea lui, printre cei care au urcat scările noului stadion s-a numărat şi Dorinel Munteanu, care urmează

UPDATE. ORA 20.00. Sergiu Nicolaescu a "tras" cadre pentru film. Regizorul seriei Mărgelatu a profitat de ocazie şi a venit alături de echipa cu care lucrează la o nouă producţie cinematografică pentru a filma câteva cadre. Regizorul a avut grijă ca imaginile să cuprindă grupuri cât mai numeroase de suporteri ai României.

image

UPDATE. ORA 19.46. La ora 20 15, primarul-general al Capitalei, Sorin Oprescu, împreună cu premierul Emil Boc şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, va dezveli o placa prin care se va marca inaugurarea "Arenei Naţionale".

UPDATE. ORA 19.42. La stadion a ajuns Florian Walter, patronul lui "U" Cluj. Două elicoptere survolează zona în care se află "Arena Naţională".

Forţele de ordine au ţinut să respecte ca la carte regulile impuse de federali. Aşa că i-au verificat la "sânge" pe fani. Pe lânga sticlele de apă, brichetele şi ţevile de la steaguri, aceştia au fost obligaţi să renunţe şi la pachetele de mâncare aduse de acasă, la seminţe sau chiar la pachetele de şerveţele.

image

UPDATE. ORA 19.40. Cu circa două ore înainte de debutul meciului România - Franţa se vindeau în continuare bilete pe piaţa neagră, cu preţuri cuprinse între 200 şi 400 de lei.

Pe Bulevardul Basarabia, în zona Arenei Naţionale, speculanţii ofereau un bilet la Tribuna a II-a cu 250-400 de lei (preţ oficial 100 sau 150 de lei), iar la Peluza Sud 200 de lei (preţ 50 sau 70 de lei).

Speculanţii vând nestingheriţi bilete deşi în zonă se află forţe de ordine.

Biletele la România - Franţa s-au vândut numai pe Internet, iar o persoană putea achiziţiona numai două tichete. Luni, când mai erau disponibile câteva mii de bilete, numeroşi suporteri au luat cu asalt sediul firmei care le distribuie, formând cozi la intrarea acestuia.

Echipa naţională a României va întâlni marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, reprezentativa Franţei, în cadrul grupei D a preliminariilor Euro-2012.

UPDATE. ORA 19.35. Şi naţionala noastră a ajuns la "Arena Naţională". Suporterii aflaţi în zona prin care a pătruns autocarul echipei României i-au aplaudat pe jucătorii şi s-au manifestat zgomotos. Unii dintre "tricolori", cei aflaţi lângă geam, le-au răspuns la salut.

Iată formaţiile probabile:

image

UPDATE. ORA 19.30. Echipa Franţei a ajuns la stadion.

UPDATE. ORA 19.15. În tribunele "Arenei Naţionale" vor fi locuri neocupate în această seară... Şi nu pentru că organizatorii n-au reuşit să vândă toate biletele. Doi bihoreni, tată şi fiu, au murit azi-dimineaţă în timp ce veneau la Bucureşti. Accidentul s-a petrecut pe DN1, în zona localităţii Dumbrava, judeţul Alba, în jurul orei 8.00.

Maşina în care se aflau Mihai Pituţ (35 de ani) şi tatăl său, ambii din localitatea Sântandrei, a derapat într-o curbă şi a intrat într-un TIR. Din primele cercetări ale poliţiei, coliziunea s-a produs pentru că şoferul automobilului personal nu a respectat viteza legală de mers.

image

UPDATE. ORA 18.45. În primele cinci minute după ce s-a permis accesul spectatorilor (ora 18.00), aproximativ 100 de persoane au intrat pe poarta de pe Bulevardul Basarabia, tot atâtea pe poarta de pe Bulevardul Pierrre de Coubertin, iar câteva zeci au ptruns prin zona dinspre strada Mr. Coravu. Unii dintre suporteri au venit la stadion cu aproximativ o jumătate de oră înainte de deschiderea porţilor. Câteva persoane au încercat să intre în curtea arenei cu biciclete sau motociclete, însă nu au primit permisiunea la primul filtru de verificare.

image

De remarcat că agenţii de poliţie şi inspectori ai Gărzii Financiare îi controlează pe toţi vânzătorii ambulanţi de pe străzile din apropierea arenei.

UPDATE. ORA 18.20 Organizatorii au pregătit un program de meci care le va fi oferit tuturor spectatorilor care vor intra la meci. Pe lângă alte informaţii interesante, publicaţia conţine o pagină cu versurile imnului de stat „Deşteaptă-te Române“, care va fi interpretat de Marcel Pavel.

UPDATE. ORA 18.05 Deşi mai sunt cam trei ore şi jumătate până la ora de start a partidei, sunt deja unii spectatori care au ajuns deja la „Arena Naţională“. Au venit mai devreme pentru a avea timp să facă fotografii cu noul stadion, dar şi pentru a-l vizita pe dinafară. 

ora 18.00. S-au deschis porţile stadionului. Deocamdată la faţa locului se află doar o „armată“ de reprezentanţi ai mass-media.

Mihali: "Cred că Moţi e o soluţie mai bună decât Chiricheş pe postul de fundaş!"


ORA 17.00. Sepp Blatter, preşedintele FIFA, a anunţat la Bucureşti că arbitrajul video va fi introdus în fotbal

image

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinută la Centrul Tehnic al FRF, că este convins că tehnologia video pentru linia porţii va putea fi introdusă după şedinţa de anul viitor al International Board.

"În această perioadă facem foarte multe studii tehnice pentru tehnologia liniei porţii. Sunt convins că tehnica va putea fi introdusă după şedinţa de anul viitor al International Board (n.r. - forul mondial care se ocupă de modificările regulamentului), dar doar atât. În lume, jumătate dintre fani sunt suporteri, jumătate sunt arbitri şi sută la sută sunt jucători de fotbal. Să lăsăm jocul să fie condus de oameni, care pot face erori, dar să încercăm să reducem numărul de greşeli prin pregătirea şi profesionalizarea arbitrilor", a spus Blatter.

Sepp Blatter: "România a jucat un rol important în fotbalul mondial şi aş vrea să reamintesc că naţionala României a participat la prima ediţie a Cupei Mondiale, cea din Uruguay, din 1930. Ar trebui ca de acum încolo să participe la fiecare ediţie. Vorbind de meciul de diseară, observ foarte multă neutralitate, dar oricum vă pot spune că inima mea bate pentru România. E foarte periculos să fii profet în aceste zile. Dacă mergem în istoria culturilor, profeţii nu au supravieţuit. Sper să fie un meci frumos. Am zis că voi susţine România pentru că am fost la inaugurarea acestui centru, dar când ajung la stadion o să fiu absolut neutru, probabil. Îi urez succes diseară şi sunt fericit să particip la inaugurarea noului stadion", a spus Blatter, într-o conferinţă de presă.

ORA 16.40. Dimineaţă, tricolorii s-au relaxat 90 de minute în Pădurea Băneasa, după care au revenit la hotel. Piţurcă va miza pe Chiricheş în centrul defensivei, alături de Goian în timp ce Marica, care s-a antrenat normal ieri, pare apt pentru marele meci de diseară.

CITEŞTE MAI MULT AICI

image

ULUITOR. Ca la noi, la nimeni. Mai sunt bilete, dar organizatorii nu mai vor să vândă! Vezi de ce

NOUTĂŢI LEGATE DE EVENIMENTELE DE DINAINTEA MECIULUI

Inna va cânta live două melodii înaintea partidei de fotbal România - Franţa, programată în această seară, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor Euro 2012, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Desfăşurătorul evenimentului este următorul:

ora 21.11 - Inna, însoţită de opt dansatori, va cânta live două melodii

ora 21.19 - Frantisek Laurinec, membru al Comitetului Executiv al UEFA, va înmâna distincţii foştilor fotbalişti care au în palmares cel puţin 100 de selecţii la echipa naţională a României

ora 21.21 - Jucătorii şi arbitrii intră pe teren alături de copii

ora 21.22 - Ceremonie FIFA Fair-Play Days

ora 21.24 - Doi artişti vor intona imnurile naţionale ale celor două ţări

ora 21.30 - Lovitura de începere a partidei.

image

Echipele de jurnalişti ale României şi Franţei "au căzut la pace": 2-2

În această dimineaţă, pe stadionul Dinamo din Capitală s-a disputat o confruntare între echipele de jurnalişti ale României şi Franţei. Disputa s-a încheiat la egalitate, 2-2. Golurile noastre au fost înscrise de Robert Niţă şi Cătălin Oprişan, ultimul de două ori fiindcă a marcar şi în propria poartă...

Adevărul & Click a fost reprezentată în echipa ziariştilor de Iulian Anghel.

Pentru jurnaliştii români au evoluat următorii: Gusti Roman, Cristi Vlad şi Robert Niţă (toţi trei GspTV), Dragoş Mărăşoiu (Prima TV), Mihai Toma, Gabi şi Vlad Chirea (toţi trei Libertatea), Romeo Chiriac şi Florin Radu (ambii Mediafax), Alin Dobrescu şi Alexandru Croitoru (revista Loto Prono), Mihai Igiroşanu (Jurnalul Naţional), Ionuţ Polizache (Ziarul), Radu Maxim (Digi News TV), Cătălin Cîrnu (Radio România Actualităţi), Cătălin Oprişan şi Liviu Hagieşteanu (ambii B1 TV).

Programul complet al evenimentului

- Ora 18.00 – Se face accesul în stadion

- 20.00 – Crainicul arenei, DJ-ul Silviu Andrei, şi Mihai Mitoşeru vor interacţiona cu spectatorii şi îi vor pregăti pe aceştia pentru momentul coregrafiei speciale.

- 21.00 – Momentul Fair-play. Silviu Andrei va citi un mesaj din partea UEFA.

- 21.11. – Inna va cânta două piese

- 21.20 – Momentul premierii jucătorilor cu cel puţin 100 de selecţii la naţională. Slovacul Frantisek Laurinec, membru în Comitetul Executiv al UEFA, le va decerna lui Hagi, Gică Popescu, Bölöni şi Dorinel Munteanu câte o medalie de merit.

- 21.21 – Apar pe teren cele două echipe, însoţite de copii. Alături de jucători, vor intra şi soprana Alexandra Coman şi Marcel Pavel. Ei vor interpreta imnurile Franţei şi României.

- 21.30 – Începe partida.

image

Ce trebuie să ştie spectatorii:

- Posesorii de bilete de intrare vor putea circula gratuit, în baza respectivului bilet, spre şi de la stadion, cu mijloacele de transport în comun ale RATB (tramvaie, autobuze şi troleibuze), nu şi cu metroul, care însă îşi va prelungi programul de circulaţie până cu o oră după încheierea jocului.

- Fumatul este interzis în stadion, cu excepţia locurilor special amenajate (marcate cu inscripţia „Loc pentru fumat") pe terasamentul exterior al arenei.

- În toată incinta stadionului se vor distribui, contracost, băuturi răcoritoare şi mâncare, la cele 58 de chioşcuri.

- Oamenii care vor asigura ordinea pe durata meciului România-Franţa fac un apel către spectatori să ajungă în timp util la „Arena Naţională", pentru a evita aglomeraţiile. De asemenea, se recomandă evitarea deplasării la stadion cu maşina personală.

- Controlul corporal va fi foarte aspru la meciul cu Franţa. Sunt interzise accesul în arenă cu steaguri de mari dimensiuni, umbrele sendvişuri, umbrele, aparate foto şi video profesioniste sau brichete, tot felul de obiecte contondente.

- Pentru evitarea aglomeraţiei şi a accidentelor, Brigada de Poliţie Rutieră a luat decizia să instituie restricţii de circulaţie în zona stadionului, începând cu ora 17.30.

image

Ora 13.30: Blatter a sosit la Bucureşti cu un avion privat. "Sunt onorat că mă aflu la Bucureşti. E un moment important pentru România. Sunt bucuros că particip la inaugurarea acestui complex, precum şi a noului stadion. Centrul arată bine, el fiind destinat atât loturilor de fotbal, cât şi celor care doresc să facă mişcare. Fotbalul trebuie să aducă oamenii împreună, în spiritul fair-play-ului", a spus preşedintele FIFA.

La plecarea din Buftea, Emi Boc a declarat că va fi cu sufletul alături de naţionala de fotbal. "Sper să ne aducă o victorie astăzi, de ziua mea!"

Ora 12.25. SPECULĂ CU BILETE!

Mai mulţi speculanţi şi-au făcut apariţia în zona Arenei Naţionale şi cer pentru biletele de 50 şi 70 de lei la meciul România - Franţa sume cuprinse între 130 şi 150 de lei.

În funcţie de numărul de bilete achiziţionat şi de negocieri, preţul pentru un tichet poate scădea. În zonă nu se află reprezenţi ai forţelor de ordine.
Biletele la România - Franţa s-au vândut numai pe Internet, iar o persoană putea achiziţiona numai două tichete. Ieri, când mai erau disponibile câteva mii de bilete, numeroşi suporteri au luat cu asalt sediul firmei care le distribuie, formând cozi la intrarea acestuia.

Boloni crede că România va câştiga în faţa "cocoşilor"

Fostul selecţioner Ladislau Boloni s-a declarat optimist în privinţe unei victorii a naţionalei României în partida cu echipa Franţei, din preliminariile Euro-2012, chiar dacă formaţia antrenată de Laurent Blanc pleacă din postura de favorită.

"Franţa rămâne favorită. Cu toate acestea, cred că va fi un meci echilibrat şi cred că România va câştiga", a declarat Boloni, marţi, la RFI.

"Forţa colectivului tot timpul este mai importantă ca forţa individuală a jucătorilor. Sigur, ar fi mai bine cu Cristi Chivu, ar fi mai bine cu Rădoi. Cred că indisciplina nu trebuie tolerată. Pentru mine, atuul principal al acestei echipe este colectivul", a mai spus tehnicianul.
Boloni este de părere că reconstrucţia echipei naţionale "cere timp, răbdare, perseverenţă".

"Eu de luni de zile nu aud altceva decât «reconstruim, reconstruim», nu ne mai interesează ce se întâmplă, pentru că rezultatul imediat nu are o pondere prea mare. Acest lucru poate să elibereze jucătorii de sub responsabilitate, chiar şi antrenorul de sub responsabilitate imediată şi să folosească aceste meciuri pentru a examina câţiva jucători. Oricum, eu cred că echipa naţională trebuie să se pregătească pentru un drum lung în reconstrucţia ei. Trebuie găsite talente care sunt deasupra nivelului mediu, care ajung la nivel internaţional. Multe lucruri sunt de făcut, iar acest lucru cere timp, răbdare, perseverenţă", a afirmat Ladislau Boloni.

STRATEGIA LUI VICTOR PIŢURCĂ

Selecţionerul e decis să joace ofensiv în meciul de diseară, conştient că doar victoria ne ţine în cărţi pentru o calificare la Euro 2012. Piţurcă a admis că o remiză e bună doar pentru că dă bine în palmares.

Tactica lui Victor Piţurcă este simplă: intenţionează să-i atace pe francezi din primul minut şi să-i surprindă prin elanul ofensiv al tuturor jucătorilor. Asta în ciuda faptului că tocmai selecţionerul a admis că le suntem inferiori „cocoşilor" la toate capitolele. Piţi mizează însă pe dorinţa jucătorilor mai tineri de a demonstra că pot face faţă unor confruntări decisive, dar şi pe vacarmul creat de suporteri.

„Le-am spus băieţilor că din astfel de meciuri se nasc vedetele şi echipele. Aşa s-a întâmplat şi la Constanţa, la meciul cu Cehia, când am promovat cinci, şase fotbalişti, iar în preliminariile următoare ne-am calificat la Euro 2008 în dauna Olandei. Sper ca suporterii să-i susţină pe jucători până în ultimul minut", a spus Piţi. Selecţionerul i-a mai luat pe francezi tare, în trecut, iar tactica sa aproape că a dat roade. În calificările pentru Mondialul din 2010, la Constanţa, trupa pregătită de Piţurcă a avut 2-0 după numai 17 minute prin golurile marcate de Florentin Petre şi de Goian. „Cocoşii" şi-au revenit însă din şoc, iar partida s-a încheiat 2-2.

Cristi Tănase, însărcinat cu pasele

La antrenamentul de ieri, selecţionerul s-a axat foarte mult pe fazele de atac, iar Tănase a fost pionul principal, omul de la care se aşteaptă să plece pasa decisivă către vârfuri. Alături de el, şi Costin Lazăr va face pe „dispecerul", dar va avea mai multe sarcini defensive, iar Bourceanu va fi „distrugătorul" acţiunilor adversarului. Piţi, care a fost anunţat că Marica va putea juca,  i-a pus pe fotbalişti să exerseze şi fazele de presing, dorind să nu-i lăsăm pe francezi să iasă cu mingea la picior din propria jumătate.

Gazonul e în stare proastă

Tricolorii nu sunt deloc mulţumiţi de modul în care se prezintă gazonul de pe „Naţional Arena". „La antrenament se rupeau brazdele, dar am înţeles că s-au mai ameliorat lucrurile", a spus antrenorul, în timp ce căpitanul Răzvan Raţ a precizat: „Problemele sunt sub gazon. Trebuie bătătorit mai bine şi sper să bage un tăvălug mai mare".

" Egalul ar fi un rezultat bun doar de palmares. Noi avem nevoie de victorie pentru a avea şanse reale de calificare la Euro 2012. Ar fi extraordinar să ajungem la un nou turneu final după patru ani."
Victor Piţurcă
selecţioner România

"Credem în victorie! Dacă nu facem asta şi intrăm în teren cu cel mai mic gând că Franţa ne va putea bate, atunci sigur vom pierde. Visez să învingem Franţa în faţa a 55.000 de români."
Răzvan Raţ
căpitan România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite