Tricolorii s-au relaxat în Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

90 de minute s-au relaxat tricolorii în Pădurea Băneasa, după care au revenit la hotel. Piţurcă va miza pe Chiricheş în centrul defensivei, alături de Goian în timp ce Marica, care s-a antrenat normal ieri, pare apt pentru marele meci de diseară.

A devenit o tradiţie ca fotbaliştii români, indiferent că sunt de la o echipă de club sau de la naţională, să se plimbe aproximativ o oră în dimineaţa partidelor importante.
Nici tricolorii lui Victor Piţurcă n-au făcut rabat de la „regulă" şi după ce s-au trezit şi au servit micul dejun au plecat de la baza din Mogoşoaia spre Pădurea Băneasa. În nota obişnuită, selecţionerul a rămas în cameră pentru a pune la punct ultimele detalii tactice legate de crucialul meci cu Franţa (21.30, TVR 1, Dolce Sport, livetext www.adevarul.ro).
După aproximativ 90 de minute de relaxare, timp în care jucătorii, cazul lui Goian din imagine, au şi intercaţionat cu fanii, tricolorii s-au întors la hotel, au servit masa de prânz şi s-au retras în camere pentru odihnă. După-amiază, ei vor avea discuţii individuale cu Piţurcă, care le va comunica şi echipa de start pentru diseară. Aşa cum ediţia tipărită de azi a ziarului nostru a prezentat deja, surpriza lui Piţi o constituie Chiricheş, care va face cuplu în defensivă, alături de Goian.
În altă ordine de idei, Marica s-a antrenat normal ieri şi pare să fi scăpat de probleme. Totuşi, medicul Pompiliu Popescu îl va consulta din nou după prînz, pentru a se convinge că atacantul e apt pentru confruntarea cu Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite