Hănescu, anchetat pentru “blat” la Wimbledon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul spaniol "Marca" scrie astăzi despre acuzaţiile aduse tenismanului român, care este bănuit că ar fi cedat intenţionat partida cu germanul Daniel Brands

"Victor Hănescu bate palma cu arbitrul de scaun, Kim Craven, la încheierea celui de-al treimea game al celui de-al cincilea set al partidei sale din runda a treia, contra germanului Daniel Brands. Erau orele 21.30 ale serii de vineri la Wimbledon. Se disputaseră deja 205 minute de joc în care a fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a-i îndepărta pe patru fani germani, în stare de ebrietate, care nu au contenit cu înjurăturile şi insultele la adresa românului", scrie cotidianul spaniol "Marca".

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Victor Hănescu scuipă pe teren la Wimbledon, patru persoane arestate

Scandal la Wimbledon/Oficial englez: „Se pare că cineva din mulţime l-a jignit pe Hănescu"

Brad Gilbert îl apără pe Hănescu

Românul a răspuns unora dintre insultele venite din tribună, cu câte un "Fuck you!" în engleză, scuipându-i totodată pe cei patru germani. Scuipatul l-a costat un avertisment. Regula spune că la al doilea "warning" este punct pentru adversar şi că la al treilea, tenismanul se duce direct la vestiare.

"Capul de serie numărul 31 al turneului era în avantaj cu două seturi la zero contra unui necunoscut, situat pe locul 98 al rankingului mondial. Hănescu dădea semne clare de dureri la genunchi şi Brands recupera teren treptat, până în punctul în care a forţa egalarea. Atunci, Hănescu a cerut arbitrului să suspende meciul din lipsă de vizibilitate, dar nu a fost băgat în seamă. Românul s-a simţit jignit de răspunsul primit!".

”Românul a început să greşească intenţionat”


"În al treilea game al celui de-al cincilea set, la 2-0, românul a început să facă "greşeli de picior" în mod deliberat, până la schimbarea serviciului. Când s-a aflat în dreptul lui Craven, arbitrul, Hănescu s-a oprit, a dat mâna cu acesta şi a plecat de pe teren. A părăsit celebrul teren pe care, cu o zi înainte, John Isner şi Nicolas Mahut intrau în istorie, stabilind recordul celui mai lung meci de tenis", notează cei de la "Marca".


Citeşte pe adevarul.es de ce a intrat Poliţia Britanică pe fir

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite