Victor Hănescu l-a învins pe Serghei Stahovski şi trimite România la barajul pentru Grupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu a trecut în două ore de numărul 1 al ucrainienilor, Serghei Stahovski,cu scorul de 6-4, 6-2, 7-5, în al patrulea meci al întâlnirii dintre România şi Ucraina din turul al doilea al zonei euro-efricane. "Hane", care a câştigat două meciuri şi jumătate pentru România, a trimis lotul tricolor la barajul de promovare pentru Grupa Mondială, care va avea loc în septembrie.

Victor Hănescu: "Sunt obosit. Meciul de mâine va fi foarte greu

Cupa Davis: România conduce Ucraina cu 2-1

""Ne va fi foarte greu în meciul de baraj, pentru că acolo sunt echipe mult mai puternice, din ţări care au investit mult în acest sport. Ne va fi greu să ajungem în Grupa Mondială, pentru că încă de la meciurile de baraj se joacă tenis adevărat. Şi până acum am reuşit să fim în Grupa Mondială, însă trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că aveam parte de tragere favorabilă, prinzând adversari mia slabi. La baraj ne va fi foarte greu să câştigăm, chiar dacă vom juca acasă sau în deplasare", a spus Hănescu.

Aceasta este prima victorie pentru Andrei Pavel în calitate de căpitan nejucător al echipei României.

Prechea Victor Hănescu/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis, România preluând conducerea cu scorul general de 2-1.

În prima zi a întâlnirii, Victor Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, scorul general devenind 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite