Victor Hănescu: "Sunt obosit. Meciul de mâine va fi foarte greu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Tenismanul Victor Hănescu a declarat după câştigarea meciului de dublu din întâlnirea România-Ucraina, din Cupa Davis, că partida cu Serghei Stahovski, din ultima zi, va fi dificilă, deoarece se simte obosit.

"Încă din setul al doilea, se vedea clar că nu mai avem cum să pierdem acest meci. Oricum, ziua decisivă este mâine, când mai avem nevoie de încă un punct şi cu siguranţă va fi foarte greu, pentru că deja sunt destul de obosit. Sunt mulţumit de cum am evoluat astăzi, am servit foarte bine şi sper să mă descurc la fel şi mâine în meciul cu Stahovski. Probabil va mai încerca acele mici trucuri, pe care le-a făcut vineri, însă eu am jucat multe turnee şi nu cred că va ţine", a spus Hănescu.

Perechea sa de pe teren, Horia Tecău a declarat că avea nevoie de o victorie rapidă pentru psihicul său. "Cu Hănescu am deja două turnee în care ne-am oprit în semifinale şi finale.Mă descurc foarte bine alături de Victor, mai ales că eu am ceva probleme din punct de vedere psihic şi aveam nevoie de o victorie scurtă în trei seturi", a spus jucătorul român.

Perechea Victor Hănescu/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis, România preluând conducerea cu scorul general de 2-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite