Anna Şakvetadze candidează la alegerile legislative din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea rusă de tenis Anna Şakvetadze a anunţat că a fost desemnată drept candidată din partea partidului Pravoe Delo (Cauza Dreaptă) pentru alegerile legislative din luna decembrie

"Vreau să încerc altceva. M-am alăturat acestui partid deoarece este unul tânăr, cu idei noi. Cred că pot aduce idei noi acestui proiect. Vreau să fiu implicată în decizii privind domeniul sportului în cazul în care ajung în Duma de Stat. Sunt interesat în special de subiectul sportului pentru copii. Cred că statul ar trebui să susţină activităţile sportive pentru copii şi acestea să fie gratuite", a declarat Şakvetadze, în vârstă de 24 de ani.

Mai citeşte:

Şakvetadze a leşinat din nou pe teren

Partidul Cauza Dreaptă traversează o perioadă de confuzie după înlăturarea, la 15 septembrie, a preşedintelui fondator, miliardarul Mihail Prohorov.

Anna Şakvetadze este în prezent numărul 157 în clasamentul WTA, după ce în septembrie 2007 se afla pe poziţia 5. Ultimul său meci datează din 21 iunie, când a fost învinsă în primul tur la Wimbledon de compatrioata sa Maria Şarapova (6-2, 6-1).

În primăvară, ea a leşinat în timpul unui meci la Stuttgart (Germania) şi a abandonat, fiind pentru a treia oară consecutiv când a leşinat din cauza ameţelilor cauzate de o boală misterioasă pe care medicii nu reuşesc să o diagnosticheze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite