VIDEO-Anna Şakvetadze a leşinat din nou pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anna Chakvetadze a fost din nou victima unui leşin la un meci, din primul tur al turneului de tenis de la Stuttgart, fiind constrânsă la abandon pentru a treia oară consecutiv, din cauza unei misterioase afecţiuni care îi provoacă vertijuri.

Jucătoarea din Rusia, în vârstă de 24 de ani, clasată pe locul 50 în lume, disputa cel de-al 3-lea său set contra jucătoarei din Slovacia Zuzana Kukova, când s-a prăbuşit pe teren. Ea a fost luată imediat în grijă de medici, apoi a abandonat la scorul de 6-1,5-7, 4-4. Aceeaşi păţanie a avut-o şi la turneul de la Dubai, din februarie, apoi, din nou, la Indian Wells, luna trecută. Medicii nu au reuşit să determine cauza acestor vertijuri. Vezi aici imagini şocante de la Dubai:

"La debutul meciului mă simţeam bine, dar am simţit că ameţeala mă cuprinde şi mă simţeam mult mai puţin bine în setul 2. Au fost aceleaşi senzaţii ca în timpul celorlalte întâmplări precedente", a explicat jucătoarea. "Am consultat un doctor înainte de turneu şi mi s-a spus că totul se va petrece bine, de aceea am decis să joc aici. Este evident că medicii nu au toate răspunsurile pentru moment, deci va trebui să mă odihnesc", a concluzionat Chakvetadze, fostă nr. 5 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite