Radu Voina: "Mă închin în faţa performanţei fetelor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul campioanei României a fost criticat de fani
Antrenorul campioanei României a fost criticat de fani

La puţine minute după ce Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor autoarele acestei performanţe au recunoscut că meciul cu Itxaco, câştigat la limită (27-26), a fost unul pe viaţă şi pe moarte.

Contestat de suporteri, antrenorul Radu Voina a mărturisit: "Cu toate că este început de an a fost o presiune imensă. De parcă acest meci ar fi fost final de sezon. S-a văzut asta la fete, care au făcut destule greşeli. Multe dintre ele au fost, se pare, afectate de rezultatul de la Campionatul Mondial din China. Acest turneu trebuie dat uitării cât mai repede. Nu mi-a fost teamă să fiu contestat, ci doar pentru echipă şi pentru fete. Mă închin în faţa performanţei lor".

VEZI AICI DESFĂŞURAREA MECIULUI

"Ne aşteptam să fie un joc tare. Ne-am pregtit foarte mult pentru acest meci. Suporterii nu trebuie să dea vina pe antrenor. Am făcut un pas mare spre realizarea obiectivului. Nu contează cu cine picăm mai departe. Noi vom vorbi doar pe teren de acum încolo", a declarat Valeria Beşe. În timp ce Iulia Puşcaşu a fost şi mai categorică: "A fost un meci pe viaţă şi pe moarte. Chiar dacă ne-am calificat deja mergem la Gyor cu gândul să facem o partidă bună. Trebuie să ne revenim, altfel nu ajungem nicăieri".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite