VIDEO FOTO Lucian Bute l-a făcut KO pe Miranda în repriza a treia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Lucian Bute l-a făcut KO pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, în repriza a treia şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Meciul a durat doar 7 minute şi 21 de secunde!

FOTOGALERIE

Lucian Bute: "Mulţumesc românilor care s-au trezit cu noaptea în cap"

Mai citiţi:

Reportaj din satul lui Bute: „Pepenăria“ de boxeri

05.54: "Bună dimineaţa. M-am pregătit foarte bine, am studiat foarte bine adversarul. A funcţionat perfect upercutul. Mulţumesc tuturor românilor care s-au trezit pentru a urmări meciul meu", a declarat Lucian Bute.

05.49: După meci Lennox Lewis a venit personal la Lucian Bute pentru a vorbi cu el şi cei doi s-au îmbrăţişat.

Bursele pentru acest meci au fost de 1.200.000 de dolari pentru Bute, 400.000 de dolari pentru Miranda. Bute a câştigat în această partidă peste 2700 de dolari pe secundă.

05.40: "Fanii au vrut să-l vadă pe Bute câştigând şi au primit ceea ce şi-au dorit", au încheiat cei de la HBO transmisia de la meciu lui Bute.

05.38: "Sunt surprins să văd acel upercut la figură. De obicei le executa la corp. Cred că are multe alte lovituri în arsenal pe care încă nu le-a etalat. Îl văd progresând în continuare" a spus marele campion Lennox Lewis la HBO despre campionul român

05.30: "Am un respect enorm pentru Bernard Hopkins. Vom sta de vorbă cu promotorul pentru a vedea cine va fi următorul adversar. Dar sunt cel mai bun la această categorie. Mă pot lupta cu oricine", a încheiat Bute

05.29: "Nu am vrut să-l fac KO. Am vrut doar să lupt pentru fanii mei să-i fac fericiţi", adaugă Bute.

05.28: "L-am atins pe Miranda de două ori. A încercat să arate că nu e rănit. Am văzut în ochii lui însă că e rănit şi atunci am simţit că îl pot face KO", a mai spus Bute.

05.27: "Am muncit mult pentru această luptă. Am vrut să controlez lupta. Am convenit cu antrenorul că vom începe în forţă. Am lucrat mult la upercut" spune campionul mondial LUCIAN BUTE!

Repriza 3: Miranda e KOOOOOO! Upercut de stânga în barbă! A înviiiiins!!!!!!! Ce lovitură i-a aplicat Bute. Miranda nici nu a văzut pumnul. Bute a dat 47 de pumni şi a primit doar 21. Trecuse doar 1 minut şi 21 de secunde din repriza a treia. Bute 26-0 şi 21 de KO. BRAVOOOOOOO LUCIAAAAAAN!!!!!!!

Repriza 2: "Fii atent la el, s-ar putea să vină dupa tine, să te atace" i-a spus lui Bute Stephane Larouche, antrenorul său la pauză. Miranda atacă, dar Bute se apără inteligent. Miranda a lovit destul de puternic cu dreapta, dar nu l-a atins prea tare pe Bute. Românul i-a aplicat un un-doi în blocaj. O stângă a lui Bute l-a lovit uşor pe Miranda. Final de repriză

Repriza 1: Cei doi se testează. Fiecare încearcă câte o lovitură însă apărarea este preopcuparea principală. Bute a încercat un croşeu la faţă. Mama lui Lucian Bute nu se poate uita la meci. Stă undeva în spatele ringului cu o icoană în mână. Miranda s-a dus după Bute după gong şi a vrut să-l lovească. Este fluierat de spectatori. S-a încheiat prima repriză.

05.22 Meciul stă să înceapa. Bute vs. Miranda. Titlul mondial la supermijlocie e în joc. Bute favorit. A început

image

05.17 Celebrul Pierre Bernier este announcer în ring. "Vreau să dărâm zidurile, care mă ţin înauntru" spun versurile celor de la U2 şi sperăm ca Bute să-l dărâme pe Miranda în această luptă. Românul a fost condus în ring de Rudel Obreja

05.15 Bute a urcat în ring pe melodia "Where the streets have no name" a celebrei trupe irlandeze U2. Melodia este emotionanta... atmosfera este absolut senzationala

05.14 BUTEEEEEEEE INTRA IN RING. ATMOSFERA ESTE INCREDIBILA. I SE SCANDEAZA NUMELE!

05.12 Edison Miranda intră în arenă în fluierăturile publicului pe o muzică latino.

05.03 În sală este prezent şi Librado Andrade, fostul adversar pe care Lucian Bute l-a învins de două ori înainte de a se duela cu Miranda. După meciul lui Bute urmează cel dintre Kelly Pavlik şi Sergio Martinez. Pavlik ar putea fi următorul adversar pentru Bute.

05.00 Aproximativ 15.000 de spectatori sunt prezenţi la Centre Bell din Canada pentru a asista la această gală.

04.58 Drapelul României e urcat în ring alături de cel al Canadei şi al Columbiei, sportivii sunt aşteptaţi să iasă de la vestiare

04.51 Pentru HBO comentează Lennox Lewis, cel care ieri i-a luat un interviu lui Lucian. Adrian Diaconu a prezis o victorie în şase reprize pentru reprezentantul nostru. Bute va boxa în roşu-argintiu iar partida este anunţată să înceapă la ora 5 şi şapte minute.

04.49 S-a încheiat meciul care a precedat duelul dintre Bute şi Miranda, pe ecranele din sală sunt prezentate imagini din vestiarul românului, motiv pentru fanii românului să se facă auziţi. Sunt aproximativ 200 de români din Canada şi alţi 20 de români care au sosit din ţară

04.35 Bute (25-0, 20 KO) este favorit în faţa lui Edison "Pantera" Miranda (33-4, 29KO). Se anunţă o luptă deschisă, ambii pugilişti având un stil ofensiv, însă avantajele românului sunt rapiditatea, o versatilitate mai mare în lovituri şi faptul că se apără mai bine şi mai exact decât adversarul său. Ambii însă au lovituri puternice şi va contat foarte mult de cât de bine îşi vor proteja bărbia.

Vezi aici cum s-a antrenat Bute pentru meciul cu Miranda:

04.25 A mai rămas o jumătate de oră până la meciul în care Lucian va lupta pentru păstrarea centurii de campion.

Vezi aici cum s-au comportat pugiliştii la cântarul oficial:

Cu această ocazie cei doi rivali s-au măsurat din priviri. Columbianul l-a fixat îndelung cu privirea pe Bute, încercând să-l intimideze, însă gălăţeanul nu a dat senzaţia că este impresionat.

Mai citeşte şi:

Bute îşi doreşte "un meci perfect" contra lui Miranda

"Nu am emoţii. Am făcut tot ceea ce trebuia ca să fiu bine pregătit pentru acest meci. Miranda loveşte tare, dar viteza şi abilităţile vor fi avantajele mele în lupta pentru a rămâne campion mondial. Sunt nerăbdător să boxez. Centura va rămâne la Montreal", a declarat Bute, care a subliniat că viteza va face diferenţa. "Este mai lent decât mine. Nu voi rămâne în faţa lui pentru că el poate să mă lovească. Nu va avea ocazia să o facă".

Atât Bute, cât şi Miranda s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme, românul cântărind 75,8 kilograme, iar Miranda 75,7 kilograme. În această dimineaţă cei doi au trecut pentru a doua oară de cântar (conform regulamentului pugliştii nu au voir să ia mai mult de patru kilograme în răstimpul scurs de la primul).

Şi Miranda s-a declarat pregătit pentru duelul cu Lucian Bute: "Sunt foarte relaxat şi bine pregătit. Sunt într-o formă mult mai bună decât anterior, iar la meci veţi vedea schimbarea. Aş spune că sunt cu 35 la sută mai bun decât înainte. Nu sunt tipul de pugilist pe care Bute l-a făcut ko până acum. Eu sunt un luptător. Voi intra în ring ca să iau titlul. Voi duce titlul acasă. Nu ştiu cum, dar ştiu că voi reuşi", a precizat pugilistul.

Antrenorul lui Lucian, Stephane Larouche, a mărturisit zilele trecute că Miranda este cel mai dur boxer pe care românul în va întâlni până acum. "Lucian este un tip care se interesează de box. El se uită la toate meciurile. Vrea să-i cunoască pe toţi boxerii. Nu i-a scăpat niciunul", a mai adăugat canadianul, care a subliniat că al său protejat s-a pregătit exemplar pentru disputa cu Miranda.

Lucian Bute îl întâlneşte, sâmbătă (duminică dimineaţă în România), pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, şi îşi apără pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, într-o gală ce va avea loc la Centre Bell din Montreal (Canada).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite