Bute: "Mulţumesc românilor care s-au trezit cu noaptea în cap"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute le-a mulţumit tuturor românilor care s-au trezit cu noaptea în cap pentru a-l urmări în meciul în care şi-a păstrat centura de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, după victoria prin KO în faţa columbianului Edison Miranda

"Bună dimineaţa tuturor. M-am pregătit foarte bine, am studiat foarte bine adversarul. A funcţionat perfect upercutul. Mulţumesc tuturor românilor care s-au trezit cu noaptea în cap pentru a urmări meciul meu", a declarat Lucian Bute, la doar câteva momente după încheierea meciului.

Bute a fost felcitat după partidă de către marele campion britanic Lennox Lewis, care a comentat meciul pentru HBO. "Sunt surprins să văd acel upercut la figură. De obicei le executa la corp. Cred că are multe alte lovituri în arsenal pe care încă nu le-a etalat. Îl văd progresând în continuare" a spus Lennox Lewis despre Bute

 "Am muncit mult pentru această luptă. Am vrut să controlez lupta. Am convenit cu antrenorul că vom începe în forţă. Am lucrat mult la upercut" a declarat în ring, la finalul luptei, campionul mondial LUCIAN BUTE. "L-am atins pe Miranda de două ori. A încercat să arate că nu e rănit. Am văzut în ochii lui însă că e rănit şi atunci am simţit că îl pot face KO. Nu am vrut de la început să-l fac KO. Am vrut doar să lupt pentru fanii mei să-i fac fericiţi", a mai spus Bute.

"Am un respect enorm pentru Bernard Hopkins. Vom sta de vorbă cu promotorul pentru a vedea cine va fi următorul adversar. Dar sunt cel mai bun la această categorie. Mă pot lupta cu oricine", a încheiat Bute vorbind despre un posibil viitor adversar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite