VIDEO: Kobe&Co şi-au primit inelele de campioni NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant sărutând al cincilea inel de campion din carieră
Kobe Bryant sărutând al cincilea inel de campion din carieră

Kobe Bryant, Pau Gasol şi ceilalţi jucători de la Los Angeles Lakers împreună cu antrenorul Phil Jackson şi staff-ul echipei au primit azi-noapte inelele de campion NBA, pentru cel de-al 16 titlu din istoria echipei şi al doilea consecutiv.

Ceremonia a fost una emoţionantă, Phil Jackson, aflat la al 11 titlu din carieră ca antrenor, fiind cel care a deschis festivitatea, iar apoi, în ordine, jucătorii s-au prezentat unul pe celălalt, ultimul fiind superstarul Kobe Bryant.

Inelul conţine 16 diamante mari, reprezentând cele 16 titluri cucerite de echipa din oraşul îngerilor în NBA însă ceea ce îl face cu adevărat special este prezenţa unei bucăţi de piele din mingea cu care s-a jucat meciul decisiv al finalei cu Boston Celtics. De asemenea inelele sunt personalizate cu un basorelief reprezentând figura fiecărui jucător, antrenor sau membru al staff-ului în parte.

Mai citeşte şi:
Celtics a subordonat trio-ul de vis din Miami

Din tribune nu au lipsit superstaruri ca David Beckham, Jack Nicholson, Denzel Washington sau tânărul star canadian al muzicii pop şi r&b, Justin Bieber. Acesta a avut ocazia să se pozeze cu un inel de campion pe deget, primit de la directorul executiv al echipei, Jeanie Buss, o mare admiratoare a lui Justin.

image

În partida de debut, care a urmat festivităţii de premiere, Lakers au învins greu Houston Rockets, scor 112-110. Kobe Bryant a marcat 27 de puncte iar Steve Blake, la primul meci pentru Lakers, a marcat coşul de trei puncte care a înclinat definitiv balanţa în favoarea gazdelor. Spaniolul Pau Gasol a contribuit cu 29 de puncte şi 11 recuperări şi a câştigat clar duelul cu Yao Ming. Chinezul a revenit după 15 luni de pauză, cauzată de o accidentare la piciorul stâng, iar timpul său de joc va fi limitat în acest sezon.

Vezi festivitatea de acordare a inelelor de campion:

Vezi cele mai spectaculoase faze ale prime zile din NBA:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite