Novanc: „Am făcut foarte multe greşeli. Primele zece minute din repriza a doua ne-au fost fatale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre handbaliştii noştri, Marius Novanc, a pus eşecul pe seama mai multor greşeli făcute de el şi de colegii săi în special în startul reprizei a doua.

Pivotul tricolorilor, Marius Novanc, a lăsat de înţeles că handbaliştii noştri s-au cam temut de Belarus, echipă care are un jucător de bazaă la FC Barcelona, Rutenka. „Am venit aici să ne facem meseria, dar, din păcate, am mai ratat o calificare. Începutul celei de-a doua reprize a fost foarte greu. S-au făcut foarte multe greşeli în acele zece minute, a fost o ceaţă totală. Acolo s-a pierdut meciul. Am avut un final bun, dar nu am reuşit să remontăm diferenţa.

Rutenka este foarte bun, eu îl apreciez, are calităţi extraordinare. Este un jucător profesionist, ar trebui să luăm notiţe de la el. Cu siguranţă că a fost decisiv pentru ei. Nu este plăcut să te uiţi la Mondial la televizor, pentru că acolo sunt adevăraţii handbalişti. Din păcate, trebuie să suferim din cauza greşelilor făcute“, a spus Novanc.

Ghionea: „Era important să jucăm la Mondiale. Nu învăţăm deloc din greşeli"
ŞI Valentin Ghionea a amendat prestaţia tricolorilor din primele zece minute ale celei de-a doua reprize. „Acolo s-a pierdut meciul", a spus Ghionea. MAI MULTE DETALII AICI

IAR NE-AM FĂCUT DE RÂS. MAI SLABI CA BELARUS. Naţionala de handbal masculin a ratat calificarea în play-off-ul pentru Mondiale.
Echipa naţională de handbal masculin a României a ratat calificarea în play-off-ul CM din 2013. Reprezentativa noastră a fost învinsă duminică, la Minsk, de reprezentantiva Belarusului, scor 28-23 (15-12), în ultimul meci din grupa a 7-a a preliminariilor. MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite