Lucian Bute după meci: adversarul meu a boxat "cu mult curaj şi asta m-a surprins"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute: jos pălăria în faţa lui Doroftei
Bute: jos pălăria în faţa lui Doroftei

Pugilistul român Lucian Bute a declarat sâmbătă dimineaţă, după ce şi-a apărat cu success titlul mondial în faţa americanului Jesse Brinkley, că a avut un adversar "extrem de tenace şi curajos".

"A fost greu la început, nu reuşeam să-mi intru în ritm. Brinkley a boxat cu mult curaj şi asta m-a surprins. Nu credeam că se va ridica după ce a căzut prima oară, a fost o lovitură solidă, mi-am simţit mâna cum a traversat corpul său. Este puţin ca şi cum aş fi câştigat de trei ori prin KO în acelaşi meci. După ce a căzut a doua oară, avea nasul spart. L-am atins puternic cu mâna stângă, dar s-a ridicat. Jesse Brinkley este un boxer curajos. Acum sunt pregătit pentru orice adversar", a declarat Bute, citat de Mediafax.

"De fiecare dată când îl trimiteam la podea, eram surprins să-l văd că se ridica. În repriza a cincea l-am lovit atât de tare la ficat că am crezut că i l-am mutat din loc. Când era la podea, părea să sufere foarte tare şi am crezut că am câştigat. Însă nu, el s-a ridicat. În reprizele a opta şi a noua, de fiecare dată cand îl trimiteam la podea, credeam că nu se va mai ridica. Am luat şi eu ceva lovituri, este adevărat mai multe decât de obicei, dar acest băiat a fost extrem de tenace şi curajos. Nu i-a fost frică să-şi compromită apărarea pentru a ataca. Sunt convins că i-am spart nasul şi cred că a suferit mult în reprizele a opta şi a noua", a adăugat românul, potrivit aceleiaşi surse.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie , versiunea IBF, pentru a şasea oară. Bute l-a trimis de trei ori la podea pe americanul de 33 de ani, în reprizele a cincea, a opta, respectiv a noua. Brinkley care sângera abundent la nas şi la ochiul stâng, a rămas secunde bune la podea după lovitura decisivă. Imediat după ce s-a ridicat el a fost transportat la spital.

De ce nu l-a transmis TVR pe Bute: pugilistul a ales să dea copiilor banii pentru transmisia în România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite