Scandal monstru: „Reghe“, acuzat violent! „Gigi Becali i-a făcut echipa la Stuttgart“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost selecţioner a venit cu dezvăluiri incredibile despre cum a fost alcătuit primul „11" al roş-albaştrilor pe „Mercedes-Benz Arena". Auzind ce s-a întâmplat, Mihai Stoica a luat foc şi a ripostat. Citeşte un schimb dur de replici!

Anghel Iordănescu n-a fost deloc impresionat de egalul obţinut de Steaua la Stuttgart, scor 2-2.

Fostul jucător şi antrenor al roş-albaştrilor a venit cu o serie de declaraţii dure despre cum s-a făcut echipa pentru partida din Germania.

Ce a spus?

„Ca să nu fiu răutăcios, ar trebui să spun că Reghecampf a fost neinspirat. Dar, în realitate, el a executat ordinele patronului. Prepeliţă şi Filip n-aveau ce căuta în formaţia de start. Primul s-a refăcut recent după o accidentare de lungă durată, iar Filip e necopt pentru astfel de meciuri", şi-a început „Generalul" discursul la sport.ro.

Iordănescu a criticat şi prestaţia trupei lui Reghecampf: „Sunt convins că se putea mai mult. Din păcate, am avut mari dureri de cap la cum a arătat Steaua. La câte ocazii au fost la poarta lui Tătăruşanu, nemţii puteau câştiga lejer. Totuşi, acest punct apropie Steaua de primavară europeană".

Meme s-a abţinut cu greu

Auzind ce a spus Anghel Iordănescu, Mihai Stoica a încercat din răsputeri să nu-l jignească pe fostul selecţioner, însă l-a „înţepat" pe acesta.

„Iordănescu e o legendă a Stelei, un fost mare jucător şi un antrenor cu rezultate excelente. Totuşi, el n-ar trebui să vorbească despre Steaua, fiindcă băiatul lui, Edi, e antrenor la o contracandidată a noastră, la Vaslui. De când Edi a plecat de la noi, Iordănescu are ceva cu Steaua", a spus managerul roş-albaştrilor.

„Generalul" a contraatact

Iordănescu a ţinut să aibă ultimul cuvânt: „Meme nu va putea egala ce am făcut eu pentru Steaua. El ştie că eu şi familia mea suntem 100% stelişti".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite